Семейството на Галена и Галин се разпадна с трясък, скандалът е чутовен!

Приказката на Галена и Галин приключи с див скандал и неистова омраза. Милионерът изгони дългогодишната си половинка и майка на детето му и дори заплаши, че ще вземе Стефчо при себе си. Ексклузивната новина разкриха близки до певицата, която място не може да си намери след изживения шок.

Всъщност истинският шок е за Галин, който преди броени дни научил мръсната тайна на партньорката си - страстната й афера с колегата Фики Стораро. За подвизите на Галена и Фики Стораро се шушука в бранша от месеци, но чаровницата е тази, която сама си изкопа гроба.

[caption id="attachment_340647" align="alignright" width="300"]Галена На Галена й се видя тесен светът, но най-страшното тепърва предстои[/caption]

Певицата имала огромната глупост да се успокои, че няма да бъде разкрита и да се разприказва пред две свои "верни" приятелки. А разказът й е повече от "вълнуващ".

"Идея си нямате, Фики буквално ме разпори. Три часа ме лашкаше, стопи ми лагерите, но е страшен. Ненадминат е в кревата", изцепила се с присъщото си дар слово фолк дивата за потрес на слушателките й. Часове наред пайнерката не спряла да хвали уменията и огромното достойнство на Фики Стораро, с когото има взимане-даване още от първия им дует.

Досега обаче Галена успяваше да прикрие аферата си умело, а след като слухът плъзна из столичните вип среди, тя и Фики за известно време преустановиха връзката си. Скорошното им пътуване до Брюксел обаче се оказа фатално - нашенски имигранти видели с очите си какви ги вършат в хотела и как два дни прехвърчат от стаята на единия в тази на другия.

"Галин е отвратен до мозъка на костите си. Той отдавна слушаше и четеше за връзката на Галена с Фики, но не отдаваше значение, защото смяташе, че е поредната клюка. Когато му предоставиха доказателствата обаче, откачи. Изгони Галена и окото му не мигна. Заплаши, че ще вземе Стефчо при себе си и няма да се учудим ако наистина го направи като докаже системните изневери на Галена", коментират източници близки до певицата.

Към момента Галена се намира в тотална безизходица и не спира да звъни на Галин, но напразно - той затваря телефона и не иска да чува нито дума от устата й.