Мариана Векилска избухна в плач: Детето ми няма баща от 20 години

Мариана Векилска избухна в плач: Детето ми няма баща от 20 години
5 (100%) 2 votes

Най-голямата болка на Мариана Векилска е свързана с липсата на бащината обич в живота на щерка й Габи

Днес Мариана Векилска е уважавана журналистка, но за да достигне животът й до тази своя точка, чаровницата от Би Ти Ви е преминала през много премеждия. Най-голямата й болка си остава безотговорността на бащата на щерка й Габи – Георги Донков. Подобно на много футболисти, и Жоро забравил, че някъде там е направил дете. За всичките тези 20 години бившият национал на България не потърсил нито веднъж своето първо отроче, узна Kliuki.bg.

Мариана Векилска изплака болката си

Мариана Векилска изплака болката си

„Мъчно ми е не защото първият ми брак се оказа пълен провал, а защото всичко се струпа върху детето ми. То израсна без своя истински баща. Когато Симо се появи в живота ни, Габи беше вече доста голяма и нямаше как да се заличат годините без баща. Жоро не я потърси нито веднъж, как спи този човек…“ – вайкала се с насълзени очи пред свои близки Мариана Векилска.

Миналата година Габи се дипломира в средното си образование, след което замина за чужбина. Така вероятността да се чуе или види с баща си стана още по-малка. Георги Донков обаче не гори от желание да види детето си, защото след това той си направи друго семейство и тотално забрави за миналото си.

Мариана Векилска смята, че главните виновници за всичко са родителите на футболиста. Двамата имали 5-годишна връзка, скрепена след това с брак, когато изведнъж Донков я напуснал, без да каже поне защо го прави. Така Мариана останала с дете и без мъж за около 10 години, когато в живота й се появил бащата на второто й дете – Симеон Колев.

Именно тежкият развод се оказва повратна точка в живота на Векилска. След като усетила жестокия удар на съпруга си, тя разбрала, че може да разчита единствено на себе си. Затова се отказала от манекенството и решила да се заеме с по-сериозна професия като журналистиката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариана Векилска избухна в плач: Детето ми няма баща от 20 години”

  1. anonimen

    май 13. 2015

    ВЪЗХИЩАВАМ СЕ ОТ М. ВЕКИЛСКА. МАРИЯНЧЕ ПРОДЪЛЖАВАЍ НАПРЕД. ТИ СИ СТОЍНОСТЕН ЧОВЕК, ЗАСЛУЖАВАШ УВАЖЕНИЕ И МНОГО ЛЮБОВ. ДАНО СИ ПОЛУЧИШ ЗАСЛУЖЕНОТО ДОБРО.

Добавете коментар