Завистта в кралския двор е огромна, след като Шарлот Елизабет Даяна се появи в семейството

Жестока завист тормози Кейт Мидълтън и съпруга й Уилям. Раждането на Шарлот Елизабет Даяна предизвика куп размирици във фамилията. Последната от тях е свързана с принц Хари. Говори се, че братът на престолонаследника сериозно завидял на семейната идилия на принц Уилям, писа "Блясък".

[caption id="attachment_340661" align="alignright" width="300"]Принц Хари завиждал много сериозно на своя брат Уилям Принц Хари завиждал много сериозно на своя брат Уилям[/caption]

Принц Хари всъщност обичал брат си, но отдавна му завиждал. Още откакто осъзнал като малък, че Уилям ще наследи един ден короната, Хари започнал да се чувства доста зле. С годините завистта на принц Хари се затвърдила и дори увеличила, защото принц Уилям винаги бил по-харесваният и имал повече приятели. На него хората гледали по по-сериозен начин и се отнасяли с по-голямо уважение. Докато Хари бил считан за несериозен и лекомислен, за което спомагал и неговият начин на живот, който бил пълен с леки жени и алкохол, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340662" align="alignleft" width="300"]Шарлот Елизабет Даяна е бебето, за което цял свят говори в момента Шарлот Елизабет Даяна е бебето, за което цял свят говори в момента[/caption]

Завистта към семейството на Катрин и Уилям не е само от страна на принц Хари. Камила Паркър отдавна не се разбира с Кейт Мидълтън и дори се говори, че е проклела с магия Шарлот Елизабет Даяна. Жената на принц Чарлз не понасяла приликите в характерите на Кейт и Даяна, заради което постоянно се карала с младата майка.

И докато Кейт Мидълтън е обект на завистливи обстрели, отношението на кралица Елизабет Втора към нея също не било много добро. Тя отдавна се стремяла да налага волята си на Катрин, но жената на Уилям трудно се поддавала. Двете все пак постигнаха примирие по отношение на името на Шарлот Елизабет Даяна, тъй като второто и третото са по желание именно на тях. Кралицата обаче постигна лека победа, понеже нейното желание е по-напред в цялостното име.