Иван на Емилия празнува уникален рожден ден, благодарение на …Анелия! (СНИМКИ, които ще ви изненадат)

Иван на Емилия празнува уникален рожден ден, благодарение на …Анелия! (СНИМКИ, които ще ви изненадат)
5 (100%) 2 votes

Иван на Емилия вече е щастливо момче, обградено с любов на всичките си близки, с благословията на бившата но тате

Иван на Емилия отпразнува преди дни прекрасен рожден ден, не без съдействието на Анелия. Точно така! Изглежда помирението между неговата майка и тази на кака е съвсем истинско!

Синчето на Коко Динев вече е голямо момче! Преди два дена навърши седем години в компанията на хората, които обича най-много, видя kliuki.bg. Наесен Иван на Емилия вече ще е ученик (вероятно в тузарското училище на кака). Преди това обаче спретна двойно парти – в детската градина, и за роднините!

Майка му сподели с последователите си във Фейсбук няколко избрани снимки от празника, който е и неин с милия коментар: „Да ви благодаря, че отделихте от времето си, да честитите празника на моето съкровище и да ви споделя част от сърцето си, защото наистина моето сърце е Иван….Рожден ден с приятели и близки, като всяко обичано и желано дете!!!”

Иванчо обожавал котките...

Иванчо обожавал котките…

Хлапето е поканило дечица в заведението на тате (което казват, че вече е под контрола на мама). Имал е приказни аниматори, торта във формата на котка, подаръци…и…един особено специален гост!

Кака ще ме изяде!

Кака ще ме изяде!

На рождения ден на Иван на Емилия най-после дойде и кака! Ивон сподели празника на братчето си, явно с благословията на Анелия.
ivan na emilia 4

ivan na emilia
Студената война между жените на Коко Динев явно наистина е приключила. Анелия спря с провокациите. Бизнесменът показа коя е първа в сърцето му. Емилия похвали новия проект на старата си врагиня. Пълна идилия! Остава само дует да направят и ще ги признаем, че са цивилизовани като Галена и Десислава!

Щастливо семейство

Щастливо семейство

Познайте кой спечели щом Студената война във фолка приключи?!

Познайте кой спечели щом Студената война във фолка приключи?!

От това, че отношенията на двете изпълнителки се нормализираха, спечелиха само децата. И Коко Динев гордо позира с наследниците си, и Иван на Емилия е щастлив до сестра си, която очевидно много го обича.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар