Вихра Петрова си търси нова Родина, защото тази се превърнала в Държавата на Николетките

Вихра Петрова зае мястото на уважаваната си колежка Криси Патрашкова и тръгна на джихад срещу простотията в ефира и по медиите!

Бившата на Иван Христов рискува да си навлече прословутия гняв на Николета и да влезе в медийна война с нея, видя kliuki.bg. Преди няколко седмици телевизионерката индиректно обвини бащата на дъщеря си и приятеля му Андрей, че са позволили присъствието на плеймейтката в телевизията, простотията и самочувствието й.

Отново в блога си, останалата без предаване водеща ясно заяви намерението си да си стегне куфарите и да замине в чужбина. В милата й татковина процъфтявали такива като Лозанова и в крайна сметка Държавата на Златките се трансформирала в далеч по-лошото – в Държавата на Николетките! vihra_nikoleta Вихра Петрова твърди, че няма никакви негативни чувства към бъдещата бивша футболна съпруга. Просто плеймейтката се превърнала в нарицателно!

На какво точно е нарицателно моделката, телевизионерката не уточни. Тя отдавна не харесва напъните на Николета да занимава целокупния български народ с новите си покупки, войнички с „звезди” от нейния ранг и емоционални проблеми.

Любопитното е, че тя сериозно обмисля да напусне родината, въпреки популярността си и минималния шанс Иван да допусне дъщеря му да израсте далеч от него.

На Вихра Петрова не й е лесно, макар да се справя добре със самотното майчинство. Тя не само трябва да търпи пълното щастие на бившия да е по всички издания, но и да гледа как други водят или нейното предаване, или получават заплата само за да хубавеят пред камерите.

Николета доскоро мълча упорито, въпреки провокациите й. Явно водещата на „Папараци” пази поведение пред шефа. Ако Иван обаче вдигне ветото, плеймейтката ще пъне остроумие за сметка на Вихра Петрова.