Златка Димитрова е напълно унищожена и разбита от мъка!

Любовта и идилията на Златка Димитрова и Миро вече е в миналото. Бившата плеймейтка и настояща благодетелка е разбита от мъката, която най-изненадващо й причини "голямата й любов" в лицето на женения Миро.

Бизнесменът окончателно заряза Черната Златка и подобно на Асен Блатечки към Диляна Попова, си сви сърмите, взе си куфарите и се върна при съпругата си. Това разкриха най-близките дружки на моделката, която не спира да лее сълзи и не иска да вижда никого.

[caption id="attachment_340692" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова очакваше всичко друго, но не и Миро да се върне при жена си[/caption]

Проблемите и отдалечаването на Миро от Златка Димитрова започнали няколко месеца след загубата на така чаканото от нея бебе. Бизнесменът започнал да прекарва все повече време със семейството си - жена си и детето, като отсвирвал Злати дори на големи празници като Великден.

Уплашена да не го изгуби, Златка Димитрова търпяла стоически отсъствието на половинката си, надявайки се, че в скоро време той ще оцени обичта й и окончателно ще се разведе със съпругата си. Вместо това обаче, той окончателно напусна нея, разказват приятелки на вечната участничка във Вип Брадър, пише вестник "Всеки ден".

"Злати е болна, мъката я убива. Тя едва преживя загубата на бебето си, но раздялата с Миро я довърши. Не знаем как ще се оправи сега. Не беше честно от негова страна да й сервира така жестоката истина, без изобщо да помисли да всичкото време и чувства, които тя му посвети. Върна се при жена си като препикано мушкато - това са то, мъже", недоволстват близки на Златка Димитрова.

Седмици, преди да съобщи решението си на Злати, Миро дори заминал за няколко дни на почивка със семейството си. А като се върнал, завел Златка на вечеря в ресторант, за да й съобщи новината, като се застрахова, че тя няма да избухне. За жалост обаче явно не е познал, защото тя ревнала на масата пред очите на всички.

"Не мога повече така, не искам да те лъжа. Връзката ни е обречена. Уважавам те и те ценя, но любовта я няма. Ако останем заедно само допълнително ще натегнем положението. Говорих с жена си, връщам се у дома", изстрелял Миро на нищо неподозиращата Златка Димитрова, с което я сразил окончателно.

Близки до моделката са убедени, че Злати няма да понесе лесно предстоящите си дни и месеци без мъжа, когото още обожава. Те обаче щели да бъдат до нея и да помагат да приеме ситуацията възможно по-леко.