Валери избухна: Николета, кажи истината, ако ти стиска! (Божинов с взривяващи разкрития)

Валери избухна: Николета, кажи истината, ако ти стиска! (Божинов с взривяващи разкрития)
5 (100%) 3 votes

След като Николета Лозанова пресоли манджата и не спря с номерата срещу Валери Божинов, той избухна с невиждана сила!

Николета Лозанова бе поставена натясно от бившата си половинка Валери Божинов, който избухна с втрещяващи разкрития така, както никога досега. След новината за развода им, която двамата оповестиха преди близо два месеца, футболистът опита да запази приличие и уважение спрямо съпругата си.

„Дамата“ от пловдивското село Караджово обаче се оказа пълна негова противоположност. През цялото време Николета Лозанова не спря да пуска гадни слухове и компромати срещу Валери Божинов, тиражирайки ги в приближен до нея светски сайт. Очевадният субективизъм на който вбеси тотално Валери Божинов.

Николета

Валери Божинов накара Николета да позеленее от яд, призна за близостта си с Алисия

Щастливо отървалият се от бремето НиЛо футболист не издържа и подкани бившата си благоверна да каже цялата истина, ако има и капка гордост и самоуважение. „Николета, признай истината, ако ти стиска, разбира се! Или ти си тази, която прави неумели пиар ходове и панаири по цял ден?! На мен отдавна ми писна от това – то не бяха жени, то не беше чудо. Ако имам жена до себе си, няма да се поколебая да я покажа на всички, никой и нищо не ме спира“, заяви категорично Валери Божинов като с погнуса отрече всички сплетни по негов адрес, спрягащи името му със знайни и незнайни копия на Лозановата.

За сетен път той потвърди, че отдавна вече не изпитва никакви чувства към Николета и единственото, което иска от нея, е да го остави на мира и да се съсредоточи върху единственото важно нещо – дъщеричката им Никол Божинова.

„Правя всичко възможно да запазя добрия тон, както с Алисия, така и с Николета, заради децата. Двете са майки на моите деца и искам да се отнасям към тях с уважение. С Алисия се разбираме чудесно към момента, но с Николета е по-трудно. Затова моля и нея, и всички медии да ме оставят на спокойствие – чувствам се отлично, в Италия съм, работя и нищо друго не ме интересува“, твърд е Валери Божинов.

А колкото до причините за разпада на брака му, те отдавна са ясни – не можа да издържи Николета и за неин огромен шок и ужас, сега се разбира по-добре с врагинята й Алисия, отколкото с нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар