Комикът Любо Нейков разкри лицето на жената до себе си и прекрасния си дом!

Ето ги най-сетне - това са прекрасният дом и любимата жена на комика и продуцент Любо Нейков. След години на екран и в устите на зрители и журналисти, Любомир така и не бе показвал официално своята съпруга. Тя се казва Гинка и не само отлична майка и домакиня, но и най-добрият приятел на актьора.

Семейството на Любо Нейков обитава красиво и уютно жилище в червена кооперация в самия център на столицата, близо до известния булевард "Дондуков". Кооперацията е стара, но запазена и в красив стил. А за самото жилище на Нейков и дума не може да става - подредбата и мебелите в него са наистина разкошни, цъкат с език съседите му.

[caption id="attachment_340703" align="aligncenter" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков на входа на жилищната си кооперация[/caption]

Като казваме "жилище", имайте предвид цели два етажа от въпросната кооперация, върху които Любо Нейков, жена му Гинка и малката им дъщеричка се ширят на воля. Те отдавна са ги подложили на основен ремонт и саниране като входът към собствеността им е отделен от този на останалите живущи.

Не стига това, ами Любо Нейков си е направил чудно райско кътче в задния двор, което също е негова лична собственост и разполага с приказна беседка сред удивителна зеленина. Самият комик отдавна се хвали пред приятели с тази беседка, която направил сам, тъй като много обичал да работи по дома и двора си.

"Това ме разтоварва. Обожавам да вършея по къщата и двора, така си отпочивам. Като хвана баданарката, чука и пироните, нищо друго не ми трябва. По цял ден мога да се занимавам с това и не давам на никой да ме прекъсва", хвалел се Любо Нейков пред близките си другари, пише агенция Пик.

[caption id="attachment_340704" align="aligncenter" width="300"]Ето я кооперацията на Нейков, намираща се в центъра на столицата Ето я кооперацията на Нейков, намираща се в центъра на столицата[/caption] [caption id="attachment_340705" align="aligncenter" width="300"]Най-сетне я видяхме - ето я любимата жена на Любо Нейков Най-сетне я видяхме - ето я любимата жена на Любо Нейков[/caption]

Съпругата му Гинка пък въртяла къщната работа, а единственото, за което Любо Нейков й мелел сол на главата, бил навикът й да пуши. Цигарите са голямо удоволствие за Гинка, която всяка сутрин не пропускала да изпие първото си кафе за деня на терасата с фас в ръка, както я виждаме и на снимката.

[caption id="attachment_340706" align="aligncenter" width="300"]И любимият му двор с личната беседка И любимият му двор с личната беседка[/caption]

Заради 4-годишната Ани обаче Любо Нейков и Гинка категорично са забранили пушенето у дома си и не правят изключение за нито един от гостите си.