За първи път: Любо Нейков показа разкошния си дом и съпругата си Гинка! (МНОГО СНИМКИ)

За първи път: Любо Нейков показа разкошния си дом и съпругата си Гинка! (МНОГО СНИМКИ)
3.2 (63.33%) 12 votes

Комикът Любо Нейков разкри лицето на жената до себе си и прекрасния си дом!

Ето ги най-сетне – това са прекрасният дом и любимата жена на комика и продуцент Любо Нейков. След години на екран и в устите на зрители и журналисти, Любомир така и не бе показвал официално своята съпруга. Тя се казва Гинка и не само отлична майка и домакиня, но и най-добрият приятел на актьора.

Семейството на Любо Нейков обитава красиво и уютно жилище в червена кооперация в самия център на столицата, близо до известния булевард „Дондуков“. Кооперацията е стара, но запазена и в красив стил. А за самото жилище на Нейков и дума не може да става – подредбата и мебелите в него са наистина разкошни, цъкат с език съседите му.

Любо Нейков

Любо Нейков на входа на жилищната си кооперация

Като казваме „жилище“, имайте предвид цели два етажа от въпросната кооперация, върху които Любо Нейков, жена му Гинка и малката им дъщеричка се ширят на воля. Те отдавна са ги подложили на основен ремонт и саниране като входът към собствеността им е отделен от този на останалите живущи.

Не стига това, ами Любо Нейков си е направил чудно райско кътче в задния двор, което също е негова лична собственост и разполага с приказна беседка сред удивителна зеленина. Самият комик отдавна се хвали пред приятели с тази беседка, която направил сам, тъй като много обичал да работи по дома и двора си.

„Това ме разтоварва. Обожавам да вършея по къщата и двора, така си отпочивам. Като хвана баданарката, чука и пироните, нищо друго не ми трябва. По цял ден мога да се занимавам с това и не давам на никой да ме прекъсва“, хвалел се Любо Нейков пред близките си другари, пише агенция Пик.

Ето я кооперацията на Нейков, намираща се в центъра на столицата

Ето я кооперацията на Нейков, намираща се в центъра на столицата

Най-сетне я видяхме - ето я любимата жена на Любо Нейков

Най-сетне я видяхме – ето я любимата жена на Любо Нейков

Съпругата му Гинка пък въртяла къщната работа, а единственото, за което Любо Нейков й мелел сол на главата, бил навикът й да пуши. Цигарите са голямо удоволствие за Гинка, която всяка сутрин не пропускала да изпие първото си кафе за деня на терасата с фас в ръка, както я виждаме и на снимката.

И любимият му двор с личната беседка

И любимият му двор с личната беседка

Заради 4-годишната Ани обаче Любо Нейков и Гинка категорично са забранили пушенето у дома си и не правят изключение за нито един от гостите си.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “За първи път: Любо Нейков показа разкошния си дом и съпругата си Гинка! (МНОГО СНИМКИ)”

  1. Борис

    май 13. 2015

    Вие сте глупаци. Само се ролите в живота на хората. БОГ ДА ВИ НАКАЖЕ!

Добавете коментар