Взрив: Жени Калканджиева изплака ужасяваща истина! (поболя се от тревога – още подробности)

Взрив: Жени Калканджиева изплака ужасяваща истина! (поболя се от тревога – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева най-после разкри жестоката истина, която съсипва живота й!

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева от известно време не е на себе си. Тя буквално се поболя от тревога, която досега се отдаваше на раздялата й с Тачо и многобройните му изневери. Стигна се дотам, че Стефан Манов дори пожела да се завърне вкъщи, за да опита за сетен път да подобри отношенията в семейството си.

Истината обаче се оказа друга и тя няма общо с болезнена любов на Жени Калканджиева към съпруга й. Работата е там, че Тачо държал жена си в ръцете си с цял куп видеоклипове и компромати, които биха могли да съсипят завинаги образа и репутацията й пред цялата страна. Това разкриха близки до красавицата, която умува какво да стори, за да се докопа до безценния материал.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева е ужасена, че целият й живот и усилия може да се сринат за миг

„Положението е наистина сериозно. Жени е една от най-силните жени, които познаваме и окото й нямаше да мигне за неверника Тачо, ако той нямаше козове срещу нея. Да, вярно е, че в някои от клиповете присъства и самият той, но Стефан няма какво да изгуби, за разлика от Жени. Той може да стане още по-скандално известен от тях, а тя да изгуби всичко“, разкриват близки до хубавицата и шефка на агенция „Визаж“.

Жени Калканджиева наистина се поболяла от тревога и на няколко пъти провела сериозни разговори с Тачо, за да й предостави видеоклиповете. Той обаче държал на своето и поставил категоричен ултиматум – или тя го прибира обратно и продължават брака си, сякаш нищо не е било, или пуска материалите за „всеобщо ползване“.

„Тачо е хитър. Той знае, че само и единствено Жени е билетът му към „рая“, без нея е изгубен и ще живее в мизерия. Затова, а не от голяма любов, иска да се върне при нея, но това си е живо и гнусно изнудване. Горката не може да го понася, но и кой би го обичал след всички гаври, лъжи и унижения, на които я подложи, заради поредните кифли“, възмущават се дружки на Жени Калканджиева.

Шестата в света не спира да трепери от изхода на ситуацията, защото ако тези данни и скандални факти излязат на светло, има реална опасност да я превърнат в персона нон грата за обществото и да изгуби дори основните си бизнес партньори.

Дали това ще накара Жени да прибере обратно и за пореден път Тачо, или най-после ще й писне от него дотам, че да реши да рискува всичко, но да продължи живота си свободна?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Взрив: Жени Калканджиева изплака ужасяваща истина! (поболя се от тревога – още подробности)”

  1. Eli Kapitanova

    май 13. 2015

    Любо Нейков,е добър артист но напоследък не го гледам,защото за да те гледат по телевизията и др.място където играе,трябва да има хубав външен вид,а той се е отпуснал,като че ли ни му пука как изглежда но не е така,артиста трябва да е външно и вътрешно красив и приятен за окото.Пожелавам ти успех с диетата.

Добавете коментар