Нели Атанасова взриви обществеността с изненадващо откровение!

Човек би си помислил, че когато една жена е вдовица, именно гибелта на мъжа й е най-тежкият момент в целия й живот. За Нели Атанасова обаче нещата стоят под друг ъгъл. Оказва се, че смъртта на Иво Карамански не е най-лошото с живота й, поне тя така го определя, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340717" align="alignright" width="300"]Нели Атанасова не определя смъртта на Иво Карамански за най-лошото в живота й Нели Атанасова не определя смъртта на Иво Карамански за най-лошото в живота й[/caption]

Кошмарът за Нели се случва малко след това. Брат й попада в състояние на кома след зверска катастрофа с мотор. Лекарите убеждават близките да не се надяват особено и че това ще е краят за младежа. Той обаче успява да се спаси и се събужда, което и до днес се определя като чудо, писа "Шоу".

"Не спрях да вярвам даже като ми казваха, че няма надежда. Аз вярвах, че брат ми ще живее и чудото стана. Това е най-тежкият миг за мен досега. Не искам да се връщам към него. Само аз и семейството ни знаем какво ни беше тогава. Мога да посъветвам всички, които са изпаднали в такава ситуация, да не спират да вярват. Силата на човешкия дух е много голяма. Когато ти вярваш за пострадалия, това се пренася и на него. Нещо като положителна енергия, която му дава сила за живот. Вярвайте!" - казва Нели Атанасова.

Иво Карамански бе застрелян преди почти 17 години, но парите му продължават да се харчат от вдовицата му и до днес. Благодарение на тях Нели си направи фирма и си закупи доста скъпи имоти. Според слуховете, "Кръстникът на мафията" е оставил на жена си и сина си близо 30 млн. долара.

Днешният съпруг на Нели Атанасова също не е просто човек от народа, а е известен актьор. Александър Сано обаче е много далеч от финансовите възможности на Карамански, заради което се говори, че не той издържа красивата Нели, а тя него.