Веселин Маринов: Това, което аз изживях в казармата, не го пожелавам на никого

Веселин Маринов: Това, което аз изживях в казармата, не го пожелавам на никого
5 (100%) 2 votes

Веселин Маринов направи до болка откровено признание

Големият певец Веселин Маринов може да направи невероятна кариера, но в личен план нещата му не се получиха много добре. Склонността на Веско да се влюбва лесно му коства много мъка през годините. Той е имал три жени, които някога е обичал, но с нито едната не остана завинаги, припомня Kliuki.bg.

Веселин Маринов изживя много любовни драми дотук

Веселин Маринов изживя много любовни драми дотук

Разочарованията за Веселин Маринов започват още когато той е в казармата. Едва 20-годишен, Веско получава писмо от приятелката си Светлана, в което пише, че са скъсали и че тя вече е омъжена за друг. Това се оказва повратният момент, който бележи целия му престой в казармата като кошмар.

„Със Светлана бяхме от ученици заедно. Обичах я безумно. Тя се кълнеше, че ще ме изчака да изляза от казармата и после ще се оженим. Не се случи. Изведнъж узнах, че се е омъжила, без дори да ми каже за намеренията си. Стана ми много болно и до края на престоя ми в казармата аз страдах. Това ми развали много дисциплината и си имах проблеми непрекъснато. Не бих пожелал това на никого.“ – споделя Веселин Маринов.

След като се уволнява, Веско тръгва по друг път. Тогава започва да се интересува по-сериозно от музика и се записва да учи в Консерваторията. Така се запознава с Мария, за която се жени и която се оказва майка на единственото му дете Йоана. Маринов изживява най-големите си триумфи в живота именно с тази жена до себе си, но все пак се стига до развод. Следва кратък брак с Цветанка, която той улавя в изневяра и дори се говори, че я напуска с писмо.

„Така и нямах нужния късмет в любовта. Аз се влюбвам много лесно и бързо, но очевидно жените не ми отвръщат така. Жалко, но това е моята орисия в живота, остана ми само музиката.“ – казва Веселин Маринов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Веселин Маринов: Това, което аз изживях в казармата, не го пожелавам на никого”

  1. Име (задължително)

    май 14. 2015

    a za wryzkata si s Tanq manekenkata ot Nesebar,kogato be6e ve4e i s dete-toj si e takav-mnogo dami okolo nego…,koj mu e kriv….

Добавете коментар