Веселин Маринов направи до болка откровено признание

Големият певец Веселин Маринов може да направи невероятна кариера, но в личен план нещата му не се получиха много добре. Склонността на Веско да се влюбва лесно му коства много мъка през годините. Той е имал три жени, които някога е обичал, но с нито едната не остана завинаги, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340723" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов изживя много любовни драми дотук Веселин Маринов изживя много любовни драми дотук[/caption]

Разочарованията за Веселин Маринов започват още когато той е в казармата. Едва 20-годишен, Веско получава писмо от приятелката си Светлана, в което пише, че са скъсали и че тя вече е омъжена за друг. Това се оказва повратният момент, който бележи целия му престой в казармата като кошмар.

"Със Светлана бяхме от ученици заедно. Обичах я безумно. Тя се кълнеше, че ще ме изчака да изляза от казармата и после ще се оженим. Не се случи. Изведнъж узнах, че се е омъжила, без дори да ми каже за намеренията си. Стана ми много болно и до края на престоя ми в казармата аз страдах. Това ми развали много дисциплината и си имах проблеми непрекъснато. Не бих пожелал това на никого." - споделя Веселин Маринов.

След като се уволнява, Веско тръгва по друг път. Тогава започва да се интересува по-сериозно от музика и се записва да учи в Консерваторията. Така се запознава с Мария, за която се жени и която се оказва майка на единственото му дете Йоана. Маринов изживява най-големите си триумфи в живота именно с тази жена до себе си, но все пак се стига до развод. Следва кратък брак с Цветанка, която той улавя в изневяра и дори се говори, че я напуска с писмо.

"Така и нямах нужния късмет в любовта. Аз се влюбвам много лесно и бързо, но очевидно жените не ми отвръщат така. Жалко, но това е моята орисия в живота, остана ми само музиката." - казва Веселин Маринов.