Истината за Анелия и Емилия излезе наяве, след като години наред двете бяха жестоко скарани!

Рано или късно нещата и ситуациите в живота се обръщат по начин, по който не може да се предположи дори. Анелия и Емилия бяха смъртни врагове години наред, но една случка промени всичко. В конфликта се забърка и колежката им Джена, която всъщност станала причината гореспоменатите две да се сдобрят.

[caption id="attachment_340731" align="alignright" width="300"]Анелия се трогнала и простила на Емилия Анелия се трогнала и простила на Емилия[/caption]

Когато видяла как Коко Динев се гаври с настоящата си половинка, Анелия искрено почнала да съчувства на изпълнителката на "Нежни устни". Коко даже не криеше своята авантюра с Джена, припомня Kliuki.bg. Бизнесменът многократно беше забелязван с разградската певица. Той дори я водеше в своето заведение "Кошарите", което вече беше върхът на унижението за Емилия. Тогава Анелия се сетила как по същия начин Динев се подигравал и с нея по време на брака им. Затова решила, че е време да се сдобри с Еми.

"Прощавам ти всичко. Искам да бъдем в добри отношения. Приеми ръката, която ти подавам, защото знам какво ти е в момента. Никоя жена не трябва да вижда това, което ти виждаш всеки ден." - казала Анелия на Емилия.

Блондинката незабавно приела подкрепата на своя доскорошен враг, защото точно в тази ситуация имала нужда от силна подкрепа. Двете дори започнали да се виждат на кафета, а скоро качиха и свое общо фото във Фейсбук.

В крайна сметка Коко Динев изостави и Джена, както направи с много други певици преди това. Според слуховете, именно Анелия е повлияла много на бившия си съпруг за това той да напусне любовницата си. Това трогнало Емилия и така отношенията им станали още по-близки.

"Аз вече не изпитвам никакви чувства към Коко, но той трябва да бъде с жената, която го обича. А това несъмнено е Емилия." - счита красивата Анелия.