Елена окончателно отне достойнството на Бербатов

Елена окончателно отне достойнството на Бербатов
5 (100%) 2 votes

Димитър Бербатов окончателно доказа, че не е той шефът у дома

Феновете на Димитър Бербатов отдавна се съмняват, че техният любимец сам движи кариерата си. От години се говори, че не Митко, а жена му Елена определя къде той да играе и съответно да живее. Жестоката истина най-после получи своето неоспоримо доказателство. Най-великият ни футболист за този век ще се върне да живее в Англия, но не защото чак толкова обожава Острова, а защото Елена харесва живота там, узна Kliuki.bg.

Димитър Бербатов се подчинява сляпо на Елена за всичко

Димитър Бербатов се подчинява сляпо на Елена за всичко

Оказва се, че Бербатов няма думата за своите трансфери. Заради това преди години той не се премести в Италия, въпреки че днес можеше да бъде финалист в Шампионската лига с Ювентус. Просто съпругата му не пожела да живее на Ботуша.

„Колкото и да не искам да го призная, Митко се превърна в мъж под чехъл. За всичко слуша Ели и е оставил всичко на нея. Той само изкарва парите, но тя определя как да бъдат похарчени. Не е хубаво да отнемаш достойнството на един мъж, защото рискуваш един ден да му писне и да те напусне. Тя трябва да го оставя да взима решения за живота сам. Направо се увлича, направлява дори футболната му кариера.“ – твърди приятел на Берба.

Елена обаче не чувствала и грам угризение, защото считала, че футболната професия не е като повечето и е пряко свързана със семейството на даден играч, тъй като и то трябва да живее в съответната страна и град, където играе футболистът.

„Децата ми трябва да живеят там, където се говори английски. Това е бъдещето на света.“ – смятала Елена.

Само след месец и половина се очаква Бербатов да се завърне в Англия, където да заиграе за новака Борнемут. От Монако отказват да подновят договора на нашия играч, тъй като финансовите му изисквания не отговарят на възрастта му. Затова Митко и семейството му ще напуснат Княжеството и ще се върнат на Острова. Самият Бербатов имаше желание да продължи живота си в САЩ, но Елена настоявала семейството да остане в Европа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар