Димитър Бербатов окончателно доказа, че не е той шефът у дома

Феновете на Димитър Бербатов отдавна се съмняват, че техният любимец сам движи кариерата си. От години се говори, че не Митко, а жена му Елена определя къде той да играе и съответно да живее. Жестоката истина най-после получи своето неоспоримо доказателство. Най-великият ни футболист за този век ще се върне да живее в Англия, но не защото чак толкова обожава Острова, а защото Елена харесва живота там, узна Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340750" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов се подчинява сляпо на Елена за всичко Димитър Бербатов се подчинява сляпо на Елена за всичко[/caption]

Оказва се, че Бербатов няма думата за своите трансфери. Заради това преди години той не се премести в Италия, въпреки че днес можеше да бъде финалист в Шампионската лига с Ювентус. Просто съпругата му не пожела да живее на Ботуша.

"Колкото и да не искам да го призная, Митко се превърна в мъж под чехъл. За всичко слуша Ели и е оставил всичко на нея. Той само изкарва парите, но тя определя как да бъдат похарчени. Не е хубаво да отнемаш достойнството на един мъж, защото рискуваш един ден да му писне и да те напусне. Тя трябва да го оставя да взима решения за живота сам. Направо се увлича, направлява дори футболната му кариера." - твърди приятел на Берба.

Елена обаче не чувствала и грам угризение, защото считала, че футболната професия не е като повечето и е пряко свързана със семейството на даден играч, тъй като и то трябва да живее в съответната страна и град, където играе футболистът.

"Децата ми трябва да живеят там, където се говори английски. Това е бъдещето на света." - смятала Елена.

Само след месец и половина се очаква Бербатов да се завърне в Англия, където да заиграе за новака Борнемут. От Монако отказват да подновят договора на нашия играч, тъй като финансовите му изисквания не отговарят на възрастта му. Затова Митко и семейството му ще напуснат Княжеството и ще се върнат на Острова. Самият Бербатов имаше желание да продължи живота си в САЩ, но Елена настоявала семейството да остане в Европа.