Никол Станкулова само преди три години беше разнасяна като еталон за млад човек, но мехурът се спука

Никол Станкулова далеч не е онова образцово девойче, който гледахме във ВИП Брадър 2012.

Хубавата синоптичка на Нова телевизия далеч не е такъв ангел, за какъвто ни го представяха. Само преди три години, докато беше във ВИП Брадър ни проглушиха ушите, че Николчето е съвършенство от красота, интелект и възпитание, помни kliuki.bg.

Сценаристите на реалитито обаче сега няма как да манипулират публиката и изведнъж се разнесоха интересни истории. Преди дни се разчу, че синоптичката се хванала за косите с Деси Банова. Това обаче далеч не се оказа единствената черна точка за всеобщата любимка.nikol stankulova

Колекционерката на богати гаджета била доста взискателна. Тя получи годежен пръстен от Теодор Минев, но в същото време поддържала съмнително близък контакт с бившия си. Въпросният господин е Ангел Ангелов – съсобственик на предприятие за замразени пилета. Докато годеникът й пътувал в чужбина, тя запълвала времето си с приятни срещи със старото гадже. Информацията лъсна, след като общият градинар на младите милионери се изтървал, „където не трябва”.

Хубавото в лошото е, че Никол Станкулова не държи такава топла връзка с всичките си бивши претенденти, разказват от „Шоу”. Тя, например се отървала доста бързо от Наско Носа. Тежкият реститут не се славел като особено ларж и всички подозират, че това именно е причината да се прекъснат взаимоотношенията!

Синоптичката може и да има колебания в личния си живот, но на работа е със железен статут – всички се съобразяват с нея! Разнасяла клюки, плетяла интриги и другарувала само с Гала и Зейнеб от телевизията.

Нейната последна жертва бил синоптикът Иво Андреев. Телевизионерът бил изритан, въпреки дългия стаж и вярна служба. Човечецът се ожалвал пред приятели, че крехката Никол Станкулова така злословела пред шефовете и се изкарвала жертва, че го освободили по най-унизителния начин.