Яна Димитрова здраво се издъни, но Петко Димитров не е Орлин Павлов, за да търпи и да преглъща!

Много хубаво, та хич не на хубаво... бяха казали много отдавна хората и са напълно прави. Защото прекрасната приказка на Петко Димитров и Яна Димитрова свърши така, както и започна - неочаквано. Идилията помежду им се разпадна в мига, в който бизнесменът ресторантьор видя истинското лице на съпругата си и заблудата му се изпари скоропостижно.

Яна Акимова, гордо носеща фамилията Димитрова, направи последния си грешен ход снощи в шоуто "И аз го мога". С което доказа, че няма никакво доверие на съпруга си, или по-скоро, че го пази като очите си или като "чековата си книжка".

[caption id="attachment_340767" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Яна Димитрова не можеше да бъде по-злобна от това, което показа снощи[/caption]

Решението на Яна вбеси Петко Димитров, но нека да следваме хронологията на събитията. А те са, че танцьорката трябваше да избере участник от шоуто, който да се изправи срещу надарената Яна Маринова в следващия номер с латиноамерикански танци.

За всеобщо изумление и без окото й да мигне, Яна Димитрова посочи не кой да е, а баш професионалния танцьор Алфредо Торес като конкурент на актрисата за следващата сряда. Самият Алфредо се облещи, защото не очакваше, а какво да кажем за останалите, тъй като всички изявиха желание да се състезават в този номер.

"Имам си моите причини и точка! Алфредо ще се бори с Яна Маринова", сърдито изцепи жената на Петко Димитров, макар че и самият той се надяваше да бъде избран за номера. Каква била истината обаче - Яна Димитрова едва сега показа истинското си отношение, ревност и омраза към Яна Маринова. С което потвърди сама информацията, че Петко Димитров и актрисата са в страшно близки отношения, но не и любовни - поне засега.

"Ще види тя на какво съм способна! А ти пак ходи да й хващаш ръката и да я прегръщаш, все едно жена не си виждал", изсъскала Яна Димитрова на съпруга си в коридора след шоуто, което вече тотално отвратило мъжкаря. Петко Димитров просто махнал с ръка, теглил майните на Яна и си тръгнал, без да я дочака да се приберат заедно.

"Яна отдавна вгорчава живота на мъжа си, но този път злобата й надмина всички граници и то публично. Ще съжалява обаче, защото Петко мрази зли и надменни жени. Нито Мария Игнатова, нито Ели Гигова бяха такива, а ето че милата Янка показа истинското си лице", убедени са източниците.