Неочаквано: Иван Христов сломен от мъка, може да загуби детето си! (пълни подробности)

Неочаквано: Иван Христов сломен от мъка, може да загуби детето си! (пълни подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Иван Христов място не може да си намери след новината, която научи!

Продуцентът Иван Христов нямаше време да се порадва на щастието, че за втори път стана горд татко, само че на момченце. Любимата му Ирина Тенчева го дари с прекрасния им син Самуил и всичко течеше повече от прекрасно, докато една ужасна новина не сломи опосума тотално.

Иван Христов не е на себе си от мъка, откакто разбра, че може да изгуби детето си. За огромно щастие и двете му отрочета са в добро здраве и се чувстват отлично, но в скоро време той може да загуби първородната си дъщеря Ава, тъй като майка й Вихра Петрова смята да я отведе в чужбина.

Иван Христов

Иван Христов е готов на всичко, но няма да позволи да загуби Ава

Припомняме, че преди броени дни Вихра Петрова публикува в профила си в социалната мрежа намерението си да емигрира от държавата, която се е превърнала в една западнала държава на Николетките. И категорично заяви, че вече усилено търси новия си дом и родина другаде.

Решението на Вихра се стоварило като гръм върху главата на Иван Христов, който изгубил ума и дума, а след това изпаднал в истински ужас. Защото ако бившата му се премести зад граница, това означава на практика да изгуби любимата си Ава – да не я вижда, да не гледа как расте и да не може да я прегърне дори.

„Иван е пред нервна криза. Той още не е говорил с Вихра по въпроса, защото първо иска да се успокои малко. Ако сега отиде при нея, скандалът е неизбежен. Но отлично го разбираме – кой баща би приел нормално малкото му момиченце да се откъсне от него завинаги?! Защото, да не се лъжем – ако детето замине да живее в чужбина, двамата на практика ще са окончателно разделени“, разкриват близки до семейството на продуцента.

Към момента обаче попечителството над Ава е изцяло на Вихра Петрова, така че като нейна майка, тя може да взима решения за бъдещето и местожителството й. Друг е въпросът дали ще го направи след разговора, който й предстои с Иван Христов и след категоричното му решение да даде всичко, но да задържи дъщеря си в България и до себе си.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Неочаквано: Иван Христов сломен от мъка, може да загуби детето си! (пълни подробности)”

  1. anonimen

    май 15. 2015

    Иване, ако искаш дъщеря ти да е при теб и да им се радваш, да не си ги изоставял с Вихра. нима намери нещо по-различно от това на Вихра? Ти си гледаш за своя нагон, но не мислиш че нараняваш много хора около теб. Затова ти пожелавам да си винаги самотен и неразбран, да се тормозиш много, за да си осъзнаеш грешките, които сам си направи. За съжаление има много такива ТАТКОВЦИ, които не заслужават това име.

Добавете коментар