Сензация: Симона поставя края на певицата Глория

Сензация: Симона поставя края на певицата Глория
5 (100%) 2 votes

Глория ще приключи с компанията „Пайнер“ и дори с България

Тази година ще дойде краят на Глория като певица в „Пайнер“, а и в страната изобщо. Примата е решила да последва щерка си Симона зад граница и двете да се устроят там. По всяка вероятност примата на поп-фолка и детето й ще заживеят в Швеция, където се подвизава Илия Загоров, който е баща на Мони. Според слуховете, Глория все още не била готова да прекрати изцяло кариерата си, но желанието на Симона да учи в чужбина я принудило да мисли за своя край, тъй като за нея по-важно било да бъде близо до дъшеря си, отколкото да пълни родните ни дискотеки.

Глория си тръгва от България заради Симона Загорова

Глория си тръгва от България заради Симона Загорова

Симона Загорова загатна за музикален потенциал още преди 4 години, когато излезе първият й дует с майка й. Миналата есен пък се роди нов хит на двете, който разтърси всички нощни заведения. Младото момиче обаче било решено да си търси шанса зад граница и избрало за своя дестинация Швеция, понеже там живее баша й. Илия вече дори задвижил процедурите по преместването и намерил жилище за щерка си и бившата си жена. Той нямал против двете да отседнат в неговия дом, но приятелката му не му позволила.

Емигрирането на Глория ще бъде шок и абсолютна сензация за феновете на примата. Това е може би най-голямата звезда на компания „Пайнер“. Вече 22 години Глория не слиза от прожекторите и прави успешни проекти. Тя ще опита да се занимава с музика и в чужбина. Откъм финанси Глория нямала никакви притеснения, въпреки че и тя, и Симона няма да имат работа на първо време. Огромните хонорари, които получава от 20 години обаче, вече са осигурили финансовото спокойствие на семейството.

Единственото, което задържа Симона Загорова в България, е приятелят й Симеон Данев. Той няма как да я последва зад граница, понеже вече записа висше образование в УНСС. Младата двойка обаче била решена да не губи връзка и след няколко години да се ожени в чужбина, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар