Сашо Кадиев имал доста нерадостно детство

Актьорът Сашо Кадиев разкри много неприятна лична драма от детството си. Телевизионният водещ на „Преди обед” по Би Ти Ви призна, че често е ял здрав пердах от своите родители. Неговата майка, актрисата Катето Евро също е упражнявала върху своя наследник юмручното право, защото Сашко бил доста непослушно дете, пише Слава. Вършех все щуротии, признава си днес сериозния телевизионер.

Все пак той намира сили в себе си да се пошегува, че през своя досегашен живот е изял много по-малко тестени вкусотии, отколкото шамари. Последният сблъсък с разярената си родителка имал на двадесет годишна възраст. И още му държи влага! Майка му зашлевила шамар, защото се прибрал чак на сутринта, без да я предупреди.

Разтревожената жена вдигнала на крак де що има роднини и приятели, дори ги строила да ходят да го търсят по заведения и хотели. Звъняла като обезумяла по болници. Тя си била внушила, че нещо лошо му се е случило и затова трябва да ходи да го спасява.

[caption id="attachment_340788" align="alignright" width="287"]Сашо Кадиев пази лоши спомени за детството си Сашо Кадиев пази лоши спомени за детството си[/caption]

Дори за малко да вдигне на крак и полицията. Но в това време, на сутринта, ни лук ял, ни мирисал, сина й се прибрал. След като се уверила, ме няма нищо потрошено и счупено по него, тя му завъртяла такъв шамар, че той видял звезди посред бял ден, спомня си днес с усмивка Александър.

Той бил на купон с приятели в апартамента на един от аверите си, защото техните ги нямало. Младежът „забравил” да дрънне на майка си, въпреки че знаел колко е неспокойна и винаги си притеснява. И сякаш, за да изпита нервната й система, дори си изключил телефона, да не го безпокои и да не му дрънчи постоянно. „Не знам защо го направих. Сякаш някаква зла сила ме тласна към това.

Знам, че сгреших, но тогава така постъпих и си заслужих боя по-късно”, признава си Сашо Кадиев. Днес той е глава на семейство и се радва на малката си дъщеричка Катя. Надява се малкото му съкровище да е по-кротко от него. С майка си са в прекрасни отношения, а за боя смята, че е бил за добро.