Камелия забива нов пирон в ковчега на „Пайнер“

Камелия забива нов пирон в ковчега на „Пайнер“
5 (100%) 1 vote

Камелия може да се превърне във враг на компанията „Пайнер“, въпреки че стана емблематично лице на фирмата и целия жанр

Красивата фолк дива Камелия продължава да дразни Митко Димитров. Сякаш нарочно буди раздори в поп-фолка, тъй като последното решение на Ками било да се пробва в „Ара мюзик“, писа HotArena.net, цитирайки „Всеки ден“.

Камелия все още е на нож с "Пайнер"

Камелия все още е на нож с „Пайнер“

Блондинката искаше да се изявява сама, но вече 7 месеца изминаха от създаването на „Камс Продакшън“, а успехите липсват. Засега Камелия има едва една издадена песен в новата си компания, която обаче не може да се нарече хит. Тъй като тя затвори всички врати към „Пайнер“, с арогантното си поведение, Ками вече търсела други варианти да печели пари. Като най-добър й се струвал да стане част от „Ара мюзик“, което е удар под кръста за Митко Пайнера.

„Камелия си мислеше, че може да се оправи сама, но едва сега разбира, че има причина всичките й колежки да са част от фирми. Неслучайно и Глория, и Преслава, и много други не напускат „Пайнер“. Просто да си сам не е лесна задача, защото за всичко се носи отговорност. Докато във фирма винаги можеш да кажеш „Не ми направиха аранжимента както го исках“ или „Текстът не беше за мен“.“ – споделя човек от „Пайнер“.

Kliuki.bg припомня, че Камелия реши да бие шута на „Пайнер“ след 17 години вярна служба, тъй като не беше доволна от финансовите условия в компанията. Тя твърдеше, че от фирмата й взимали почти половината доходи, а разходите сама си покривала. Затова Ками реши да изостави „Пайнер“ и да действа сама. Оказва се обаче, че парите не идват толкова лесно, даже и да не зависиш от никого.

Според слуховете, в момента Камелия водела преговори с „Ара мюзик“. Не е сигурно дали ще подпише договор или просто ще поиска да излъчват парчетата й по „Фен ТВ“ срещу заплащане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар