Нанси Карабойчева доказа, че е невероятен човек, който умее да прощава

Затова сме хора - за да си прощаваме. Ръководена от тази максима, Нанси Карабойчева извърши невероятна добрина. Най-красивата българска Мис през този век даде своята прошка на приятеля си Добромир Димитров. Волейболният национал я нарани много преди известно време, залюбвайки се с друга красавица, но Нанси показа, че има огромна душа. Макар да не се виждаха известно време, Мис България 2013 премислила ситуацията и решила, че не може да живее без Добчо, което го трогнало до сълзи.

[caption id="attachment_340837" align="alignright" width="300"]Нанси Карабойчева носи огромна душа в себе си Нанси Карабойчева носи огромна душа в себе си[/caption]

"Винаги ще го обичам, той е моето злато. Загърбвам всичко и се отправям към семейната идилия. Съвсем скоро искам да видя как нашите деца тичат наоколо. Заедно сме от прекалено много години и това ми дава надежда, че можем да преодолеем всичко, ако сме едно цяло." - смята Нанси Карабойчева.

Добромир много съжалявал и се кълнял, че повече няма да погледне друга. Според слуховете, прегрешението му станало по време на лагер на наципоналите извън София. Това обаче било мимолетна история и даже той самият признал на Нанси истината. Всичко това накарало блондинката да вярва, че у него има съвест и доблест, което се оказало решаващо при избора й дали да му прости.

"Ясно е, че са прекрасна двойка, но напоследък почнаха да си омръзват. Те са заедно още от гимназията, а за тяхната възраст това е наистина много. Такива връзки трябва да поддържат огъня, не става само с любов. Най-вероятно ще се оженят, просто са един за друг." - счита приятел на двойката.

Нанси Карабойчева се превърна в най-харесваната Мис България за настоящия век. Преди 2 години блондинката от село Юнаците нашумя със скромното си поведение и ослепителна красота. Тя бе забелязана дори на "Мис Свят", но организаторите на конкурса не допуснаха нашето момиче да влезе в топ 20, което бе определено от мнозина българи за скандално, припомня Kliuki.bg.