Русокосата и много чаровна Кати отдавна вече не е онова момиче, което беше!

"Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят"... Така пееше и цялата сияеше преди години русокосата чаровница на поп фолка Кати, която бе първата наистина обожавана от хиляди българи певица.

Симпатичното, игриво и вечно усмихнато момиче не можеше да се похвали с кой знае какви гласови данни или хитове, но с харизмата си успя да се превърне във всеобща любимка не само на публиката, а и на печално известния Георги Илиев.

[caption id="attachment_340846" align="alignright" width="300"]Кати След като съпругът й я заряза сама с детето, Кати едва свързва двата края[/caption]

Жоро Илиев или Главния, както още го наричат, не на шега бе залитнал по Кати, въпреки че съпругата му Мая Илиева се опитваше да го държи изкъсо, а ревността й беше пословична. Кати и Жоро Илиев имаха връзка повече от година и въпреки брака на Главния, отношенията им можеше да бъдат приемани като сериозни.

Няколко години по-късно, след убийството на Георги Илиев, Кати се омъжи и създаде свое семейство, което обаче се разпадна доста бързо. Оттогава насетне русокоската преодолява криза след криза - безпаричието я притиска и я принуди да стигне дотам, че да заработи като продавачка.

Дори очарователния мъж, в когото наскоро бе влюбена и се говореше за годеж и сватба, я натирил и тя отново била наранена.

В момента Кати търгува с евтини китайски ментета на големи марки като "Филип Плейн", "Бърбъри", "Луи Вютон" и други, но дори не в магазин, а в малко и запуснато помещение, скрито зад желязна черна врата в квартал "Стрелбище" в София.

"Нейна приятелка внася дрешките от Китай, а Кати ги продава, но дори не издават касови бележки. Тази търговийка не е в сферата на сивата, а направо на черната икономика и не ни се мисли какво ще стане и с колко ще я оръсят, ако я хванат компетентните органи. Но няма явно избор, горката - много я е закъсала откъм пари, а бащата на детето й пръста си не мърда за тях", коментират източници, близки до изкушението Кати.

Тя самата не вярвала как се е променил живота й и често се оплаквала пред дружките си, че късметът я е изоставил така, сякаш има да изкупува огромна вина. А дали е така наистина?!...