Помните ли „пеперудата“ Кати: Лош късмет преобърна живота й! (разтърсващи разкрития)

Помните ли „пеперудата“ Кати: Лош късмет преобърна живота й! (разтърсващи разкрития)
5 (100%) 2 votes

Русокосата и много чаровна Кати отдавна вече не е онова момиче, което беше!

„Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят“… Така пееше и цялата сияеше преди години русокосата чаровница на поп фолка Кати, която бе първата наистина обожавана от хиляди българи певица.

Симпатичното, игриво и вечно усмихнато момиче не можеше да се похвали с кой знае какви гласови данни или хитове, но с харизмата си успя да се превърне във всеобща любимка не само на публиката, а и на печално известния Георги Илиев.

Кати

След като съпругът й я заряза сама с детето, Кати едва свързва двата края

Жоро Илиев или Главния, както още го наричат, не на шега бе залитнал по Кати, въпреки че съпругата му Мая Илиева се опитваше да го държи изкъсо, а ревността й беше пословична. Кати и Жоро Илиев имаха връзка повече от година и въпреки брака на Главния, отношенията им можеше да бъдат приемани като сериозни.

Няколко години по-късно, след убийството на Георги Илиев, Кати се омъжи и създаде свое семейство, което обаче се разпадна доста бързо. Оттогава насетне русокоската преодолява криза след криза – безпаричието я притиска и я принуди да стигне дотам, че да заработи като продавачка.

Дори очарователния мъж, в когото наскоро бе влюбена и се говореше за годеж и сватба, я натирил и тя отново била наранена.

В момента Кати търгува с евтини китайски ментета на големи марки като „Филип Плейн“, „Бърбъри“, „Луи Вютон“ и други, но дори не в магазин, а в малко и запуснато помещение, скрито зад желязна черна врата в квартал „Стрелбище“ в София.

„Нейна приятелка внася дрешките от Китай, а Кати ги продава, но дори не издават касови бележки. Тази търговийка не е в сферата на сивата, а направо на черната икономика и не ни се мисли какво ще стане и с колко ще я оръсят, ако я хванат компетентните органи. Но няма явно избор, горката – много я е закъсала откъм пари, а бащата на детето й пръста си не мърда за тях“, коментират източници, близки до изкушението Кати.

Тя самата не вярвала как се е променил живота й и често се оплаквала пред дружките си, че късметът я е изоставил така, сякаш има да изкупува огромна вина. А дали е така наистина?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар