Неприязънта ескалира: Истинската причина за разрива между Ани Цолова и Виктор! (още разкрития)

Неприязънта ескалира: Истинската причина за разрива между Ани Цолова и Виктор! (още разкрития)
3.3 (65.71%) 7 votes

Ани Цолова дори не отиде на работа днес, а остави Виктор Николаев сам!

Ани Цолова и Виктор Николаев са повече от семейна двойка, що се отнася до времето, което прекарват заедно. Двамата са неразделни от години и както колегите им се шегуват, прекарват повече време един с друг, отколкото с половинките си. Приятелството между Ани и Виктор обаче се срина внезапно като бе заменено с явна неприязън.

Днес сутринта Ани Цолова дори не дойде на работа след вчерашния скандал с Виктор Николаев в ефир, заради който двамата станаха за смях на цяла България и получиха остри критики от ръководството на Нова телевизия. Поради тази причина и защото още е бясна на партньора си, Ани Цолова си взела ден отпуск, разкриват източници от нюзрума на медията.

Ани Цолова

Ани Цолова изля целия си насъбран гняв срещу Виктор Николаев

Оказа се, че причината за жестокия разрив между Ани Цолова и Виктор Николаев е… Бойко Борисов. И по-точно интервюто му при Антон Хекимян, което се превърна в най-гледаното предаване по време на излъчването си, а рейтингът на Нова телевизия падна стремглаво.

Вината за това отнесоха Ани Цолова и Виктор Николаев, но водещата избесняла от гняв и заявила, че не тя, а екранният й партньор не си е свършил работата и не е избързал да покани Бойко Борисов в студиото им преди Би Ти Ви да ги изпревари.

„Не мога да правя всичко, писна ми вече! Бяхме разпределили работата и това задължение беше на Виктор. Но така е по-лесно, нали – за всичко аз да мисля?! Всеки ден се чудим какви теми да изберем, за да сме номер едно и да сме полезни на зрителите, а той да изпусне премиера… Потресена съм“, беснеела Ани Цолова по коридорите и изведнъж си изляла цялата насъбрана през годините злоба към Виктор Николаев.

Според колегите им обаче, истинската причина за яда на Ани Цолова към Виктор се корени много по-дълбоко и е чисто женска. И тя е, че откакто отслабна, водещата е свикнала да получава комплиментите и ухажването на мъжете около нея, докато Виктор Николаев продължавал да я гледа сякаш е саксия на стълбището и изобщо не я зачитал за нещо повече, освен колега.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Неприязънта ескалира: Истинската причина за разрива между Ани Цолова и Виктор! (още разкрития)”

  1. гого

    май 17. 2015

    Злобното женище ЦОЛА анкова не е способно на нищо друго,освен да пръска злъч навсякъде.Тя завинаги ще си остане една обикновена говорителка.И какви са тези невероятни стойки в ефира на НОВА?Никога няма да може да сккрие дебелия си задник.И не само…..

  2. KK

    авг. 18. 2015

    COLOVA E BOKLUK

Добавете коментар