Симона Загорова поднесе сензация на своя абитуриентски бал!

Всички очакваха Симона Загорова да се появи в пищна рокля при завършването на средното си образование. Затова присъстващите останаха удивени, виждайки щерката на Глория в съвсем семпла и стилна рокля. Мони беше облечена в черно, а прическата й не беше нещо по-различно от обичайното. Единствено чантата й струвала около 10 хил. долара, писа HotArena.net.

Удивителното в случая е изборът на Симона Загорова да не бие на очи на своя абитуриентски бал. Според слуховете, тя не е пила особено много и е прекарала една обикновена вечер с приятели навън. По снимките си личи, че 18-годишната девойка се е забавлявала, но носталгията от завършека на един съществен период от живота й няма как да не я е налегнал.

Както Kliuki.bg вчера писа, говори се, че Симона Загорова ще следва в чужбина, а няма да остане при гаджето си Симеон, който учи в УНСС. Дори се счита, че Глория ще последва щерка си и двете ще се установят в Швеция, където ще бъдат близо до бащата на момичето - Илия Загоров.

Симона Загорова възнамерява да следва музика със специализирано изучаване на джаз и поп. Тя завърши именно това в София, но родната ни Консерватория не й се струвала много елитна за продължаване на това образование. Въпреки че направи няколко дуета с майка си, при това доста успешни, Мони не се интересувала много от поп-фолка и не желаела да се развива в тази област, тъй като я считала за изчерпана и неперспективна.

В тоалета на Симона си личи намесата на Глория, която по принцип също се облича стилно, особено за певица от този жанр. Дългите впити рокли са присъщи именно за примата на родния ни поп-фолк. И все пак - изненадата е налице, защото абитуриентският бал се чакаше с нетърпение от Загорова, за да си покаже тялото, а сега от него се вижда доста малко.

[caption id="attachment_340873" align="aligncenter" width="278"]Симона Загорова със своя учителка Симона Загорова със своя учителка[/caption] [caption id="attachment_340874" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова със съученички Симона Загорова със съученички[/caption] [caption id="attachment_340875" align="aligncenter" width="300"]Две млади абитуриентки Две млади абитуриентки[/caption]