Неочакван удар за Лора Караджова (Део потрива доволно ръце)

Неочакван удар за Лора Караджова (Део потрива доволно ръце)
4.7 (93.33%) 3 votes

Лора Караджова бе шокирана от Валентин Славов. Тя очакваше от него повече поемане на отговорност, а всъщност става обратното

След като роди Алиса, Лора Караджова считаше, че животът й започва най-после да се движи в правилната посока. Дали обаче Валентин Славов е точният мъж за нея? Това е въпрос, който остава все повече с неизвестен отговор.

Лора Караджова вече не е с Део, но продължава да страда

Лора Караджова вече не е с Део, но продължава да страда

Оказва се, че спортистът не желае да се жени нито за Лора, нито за която и да било. Валентин бил твърдо против брака, считайки го за отживелица. Това, че има дете от Караджова, изобщо не трогвало Славов, а тя вече чакала предложението, научи Kliuki.bg.

„Има да си чака… Той не е готов за сватба, не иска брак и няма да го сключи никога. Вальо е свободна натура, не робува на някакви общоприети неща. Готов е цял живот да прекара с Лора, но не и с халка на пръста си.“ – споделят близки на Славов.

Според слуховете, Лора Караджова била доста недоволна от липсата на предложение за брак и се чудела какво се случва. Тя мислела, че щом имат общо дете, трябва да предприемат следващата стъпка. Двамата досега не били обсъждали тези неща, но певицата отдавна искала да има семейна идилия като на родителите си.

От цялата ситуация най-доволен би трябвало да е Део. Рапърът бе „нокаутиран“ от половинката си преди 3 години, когато тя го изостави след 9 години заедно. Тя твърдеше, че Део не е готов за брак и семейство, но се оказва съвсем друго. Той вече чака дете от мулатката Мариана и макар да няма планове за брак, няма да е чудно, ако изпревари бившата си любима в това отношение.

„Део е страхотен пич. Искаше да прекара целия си живот с Лора, но тя не пожела. Е, по-щастлива ли е сега? Малко вероятно.“ – считат приятели на Део.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар