Безмилостен Слави Трифонов: Историята с Мартина от 2011 г. се повтори

Безмилостен Слави Трифонов: Историята с Мартина от 2011 г. се повтори
3.7 (73.33%) 3 votes

Слави Трифонов продължава да не следва моралните закони и да предава в личен план своите подчинени

Когато през 2011 г. Слави Трифонов официално започна да се появява с Мартина Огнянова, мнозина бяха шокирани, защото само допреди седмици балерината беше засичана в компанията на Борис Солтарийски. Дългия обаче успя да я отнеме от своя подчинен и да прекара близо 3 години е прегръдките й, преди да я изхвърли от живота си заради изневяра.

Това е новата Мартина в живота на Слави Трифонов

Това е новата Мартина в живота на Слави Трифонов

Сега историята се повтаря в абсолютно пълен смисъл. Този път в ролята на предадения е сценарист от „Шоуто на Слави“. Вестник „Уикенд“ излезе със сензационна новина, която гласи, че гаджето на Светльо Митев го е зарязало заради Слави Трифонов. Шокът е пълен, защото красавицата също се казвала Мартина и също е блондинка. Очевидно Дългия решил да замести голямата си любов с нейно копие, не зачитайки никакви морални окови.

Мартина Джорджевич цели 2 години се навъртала около шоуто като част от публиката, но още след първите месеци успяла да омае Светльо Митев. Двамата започнали уж пълноценна връзка, докато хубавицата решила, че е време за по-голяма стъпка в живота й, а именно по-богат мъж. Приликата й с Мартина Огнянова се оказала добре дошла за нея, след като Слави скъсал с балерината. Тогава гаджето на сценариста започнало да ухажва шефа му и накрая той паднал в капана й.

Всички в „Шоуто на Слави“ смятали началника си за безмилостен и незачитащ лоялното поведение. Дългия бил такъв и в работата, заради което успял да пробие толкова успешно, но за зла участ на подчинените му се оказва, че Слави не е по-различен и в живота, установява Kliuki.bg.

Така предадените от Трифонов се увеличиха с един брой. Според слуховете, шоуменът не смеел да отнема жените единствено на старите си другари от едно време, каквито са Маестрото, Годжи, Цветан и Гъмзата. За останалите нямал задръжки и бил готов да вземе жената на всеки друг, ако му хареса. Затова повечето от работещите в „Шоуто на Слави“ вече избягвали да водят половинките си на работа, страхувайки се от чара на началника им, идващ от огромните му банкови сметки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар