Голямата болка на Димитър Рачков е свързана с неговия брат

Животът на Димитър Рачков може да се счита за доста охолен, предвид популярността му, но всъщност комикът живее в истински кошмар от много години. Причината е в брат му Петър, който не спирал да го тормози за пари. Митко в началото му давал уж назаем, но така и не ги получавал обратно. Накрая шоуменът просто спрял да си иска парите и помагал под формата на дарение.

[caption id="attachment_340888" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков крие от Мария Игнатова, че харчи пари по брат си Димитър Рачков крие от Мария Игнатова, че харчи пари по брат си[/caption]

"Какво да правя, брат ми е... Не мога да го оставя в затвора, ще го съсипят. Колко пъти съм му казвал да влезе в час, голям човек е вече, но той не иска и да чуе." - вайкал се Димитър Рачков.

Понякога се стигало даже дотам, че се налагало водещият на "Господари на ефира" да измъква брат си от лапите на известни бургаски мутри. Петър Рачков дължал много пари, загубени от него на хазарт. Затова често искал помощта на Митко, понеже в противен случай можел да се озове в гроба. Актьорът хич не понасял живота на брат си, но не можел да го остави на смъртна присъда и затова редовно изплащал дълговете му.

"Жалко за Митко. Такова добро момче, проби в театъра и телевизията, а се налага да харчи пари по брат си. Все пак ги изкарва с много труд, докато Петър играе комар." - шушукат из Бургас.

Димитър Рачков обаче криел тази част от живота си от Мария Игнатова, защото тя нямало да му позволи да харчи от общия им семеен бюджет за дългове на брат му. Блондинката живее с колегата си от години и двамата сливали в едно доходите си, както правят доста домакинства. Рачков обаче някак успявал да скрие някой лев и винаги имал отделно спестявания, които пазел за черни дни, свързани с брат му, научи Kliuki.bg.