Жестокост: Ирина Тенчева довърши Вихра! (удари я там, където боли най-много – още подробности)

Жестокост: Ирина Тенчева довърши Вихра! (удари я там, където боли най-много – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Ирина Тенчева не се задоволи със собственото си щастие, а предпочете тотално да съсипе Вихра Петрова!

Войната между Ирина Тенчева и Вихра Петрова явно няма да свърши скоро. Още повече след като бившата съпруга на Иван Христов изгуби поредната битка и бе жестоко наранена от врагинята си.

На Ирина Тенчева явно не й е достатъчно, че открадна съпруга на Вихра Петрова и разби семейството й с Иван Христов, нито това, че преди няколко месеца роди детето му – малкия Самуил. Родилката трябваше тотално да довърши брюнетката и да й покаже коя от двете диктува правилата.

Ирина Тенчева

На Ирина Тенчева не й стига щастието от бебето, а пак гледа да нарани Вихра

За целта тя „отмъкна“ дъщерята на Вихра и Иван – Ава и се скъса да го играе на голямо и щастливо семейство. Припомняме, че Ирина Тенчева много рядко публикува снимки от личния си живот, тъй като винаги се е стремила да го пази в тайна и далеч от любопитни погледи. В този случай обаче буквално навря в очите на хилядите си приятели във Фейсбук снимката си със своите четири деца.

„Когато спреш и се огледаш наоколо разбираш, че животът може да бъде наистина приказно красив“, написа Ирина Тенчева върху фотоса, на който до нея стоят децата й Виржиния, Спас, бебето Самуил и… щерката на Вихра Петрова – Ава.

Ето я снимката на "голямото семейство", което Ирина навря в очите на съперницата си

Ето я снимката на „голямото семейство“, което Ирина навря в очите на съперницата си

„Ей, не се умори тази жена. Първо открадна мъжа на Вихра, а сега е пуснала пипалата си и към детето й. Всичко това е само, за да нарани съперницата. Много й пука на Ирина за Ава. Ако не беше омразата й към Вихра, нямаше да я погледне дори. Ама Иван Христов е за бой, че й позволява да прави това“, коментират близки до Вихра Петрова, която била довършена от игрите на Ирина.

Ирина Тенчева и Иван Христов разиграха целия този цирк в Гърция, където заведоха децата. Прави впечатление обаче, че макар и на целенасочено направената снимка Ирина Тенчева е хванала за ръка Виржиния, а Ава стои отстрани, някак изолирана.

„Голяма обич, няма що. Вихра не трябва да се дразни, а да постави Ирина на мястото й. Защото само приказките й пред Ава са големи. Но пък лошото е, че момичето е още малко и лесно може да бъде излъгано от мащехата си“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Жестокост: Ирина Тенчева довърши Вихра! (удари я там, където боли най-много – още подробности)”

  1. Ani Ivanova

    май 17. 2015

    ИРИНА ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ, МОЖЕ ДА РОДИ ОЩЕ 5-6 ДЕЦА, ТАКА И ТАКА Е МНОГОДЕТНА

  2. аааа

    май 19. 2015

    Ирина с глупости не се занимава ама ти Ани мутрата си погледни. Аман от злобни завистливи кокошки.аааа

Добавете коментар