Ирина Тенчева не се задоволи със собственото си щастие, а предпочете тотално да съсипе Вихра Петрова!

Войната между Ирина Тенчева и Вихра Петрова явно няма да свърши скоро. Още повече след като бившата съпруга на Иван Христов изгуби поредната битка и бе жестоко наранена от врагинята си.

На Ирина Тенчева явно не й е достатъчно, че открадна съпруга на Вихра Петрова и разби семейството й с Иван Христов, нито това, че преди няколко месеца роди детето му - малкия Самуил. Родилката трябваше тотално да довърши брюнетката и да й покаже коя от двете диктува правилата.

[caption id="attachment_340902" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева На Ирина Тенчева не й стига щастието от бебето, а пак гледа да нарани Вихра[/caption]

За целта тя "отмъкна" дъщерята на Вихра и Иван - Ава и се скъса да го играе на голямо и щастливо семейство. Припомняме, че Ирина Тенчева много рядко публикува снимки от личния си живот, тъй като винаги се е стремила да го пази в тайна и далеч от любопитни погледи. В този случай обаче буквално навря в очите на хилядите си приятели във Фейсбук снимката си със своите четири деца.

"Когато спреш и се огледаш наоколо разбираш, че животът може да бъде наистина приказно красив", написа Ирина Тенчева върху фотоса, на който до нея стоят децата й Виржиния, Спас, бебето Самуил и... щерката на Вихра Петрова - Ава.

[caption id="attachment_340903" align="aligncenter" width="300"]Ето я снимката на "голямото семейство", което Ирина навря в очите на съперницата си Ето я снимката на "голямото семейство", което Ирина навря в очите на съперницата си[/caption]

"Ей, не се умори тази жена. Първо открадна мъжа на Вихра, а сега е пуснала пипалата си и към детето й. Всичко това е само, за да нарани съперницата. Много й пука на Ирина за Ава. Ако не беше омразата й към Вихра, нямаше да я погледне дори. Ама Иван Христов е за бой, че й позволява да прави това", коментират близки до Вихра Петрова, която била довършена от игрите на Ирина.

Ирина Тенчева и Иван Христов разиграха целия този цирк в Гърция, където заведоха децата. Прави впечатление обаче, че макар и на целенасочено направената снимка Ирина Тенчева е хванала за ръка Виржиния, а Ава стои отстрани, някак изолирана.

"Голяма обич, няма що. Вихра не трябва да се дразни, а да постави Ирина на мястото й. Защото само приказките й пред Ава са големи. Но пък лошото е, че момичето е още малко и лесно може да бъде излъгано от мащехата си", убедени са източниците.