Мария Гущерова най-сетне ще сбъдне голямата мечта на своя Мечо!

Християн Гущеров не е на себе си от щастие, тъй като най-голямата му мечта ще се превърне в реалност само след девет месеца. Да, съпругата му Мария го шашна с прекрасната новина, че е бременна. Това разкриха близки до милионерското семейство.

Вестта разчувства Християн Гущеров повече от всеки друг кандидат татко, защото любимата му имаше проблеми със зачеването. Припомняме, че още при забременяването си с Марая, Мария имаше известни затруднения и дълго чакаше появата на дъщеричката си. За целта бе подложена на ин витро зачеване, каквото смяташе да направи и сега, ако не се бе случило същинско чудо - Мария забременя по естествен път.

[caption id="attachment_340913" align="alignright" width="300"]Мария Мария най-после ще дари Християн Гущеров с мечтания наследник[/caption]

"Да им е честито! Много се радваме за тях. Очевидно Християн се оказа доста плодовит и успя да направи това, което Димитър Андонов не можа - явно двамата с Мария наистина са един за друг. Сега вече семейството им ще е пълно и истинско", коментират източници, близки до миньончето на фирма "Пайнер".

За Мария това е най-голямото щастие на света, защото тя се боеше, че ако бременността й се окаже невъзможна, ще изгуби съпруга си. Християн Гущеров винаги е приемал малката Марая за свое собствено дете, а тя дори нежно го нарича "татко". Фактът, че нямаше свой наследник обаче притесняваше сериозно синът на олигарха Добромир Гущеров и създаваше проблеми във връзката му с Мария.

Очаква се сега, когато най-после е бременна, Мария окончателно да преустанови кариерата си и то не само до раждането. Кланът Гущерови са категорични, че като истински добра майка тя трябва да си остане у дома поне за първите две години след появата на отрочето, за да се грижи за него, а не да си развява байрака по кръчмите.

"Няма какво да я мислим Мария, тя си е уредила живота с богатството на Християн Гущеров и родата му. А сега, когато се кани да му роди и дете, дните й на принцеса вече са гарантирани. Хриси още отсега започна да я лигави, да трепери над нея и да изпълнява всяко нейно желание", разказват близки до Мария и невероятно щастливия й Мечо.