Любо Нейков решил да осмее образа на Магърдич Халваджиян чрез "Столичани в повече"

Хитър ход за сдобряване със Слави Трифонов измисли Любо Нейков. Пълничкият актьор откровено се гаври с Маги Халваджиян в сериала "Столичани в повече". Както е добре известно, именно той и Евтим Милошев са продуценти на комедията, като първият също участва в нея като актьор.

[caption id="attachment_340920" align="alignright" width="300"]Любо Нейков се изгаври с Маги Халваджиян Любо Нейков се изгаври с Маги Халваджиян[/caption]

По настояване на Любо в сериала е бил включен герой с изградена визия досущ като Магърдич. Това е шеф в телевизия, който има леко оформена брада и дълга коса, каквито има и Халваджиян. По този начин от продукцията се гаврят с арменеца, тъй като въпросният герой се държи доста просташки, употребявайки немалко алкохол.

Според запознати, Любо Нейков решил да унизи Маги Халваджиян, за да стопли отношенията си със Слави Трифонов. Откакто напусна Дългия и стана много известен и богат, актьорът и бившият му работодател изобщо не си говорят или чуват, възприемайки се един друг единствено като конкуренция.

"Любо винаги е харесвал Слави и е искал приятелството му, но той не е човек, който може много дълго да работи за някого. Какво очакваше, много ясно, че ще опита сам да се развива. Както виждаме, справя се перфектно." - разкрива източник на Kliuki.bg.

Говори се, че Любо Нейков вече е даже по-заможен от Слави Трифонов. За последните 10 години закръгленият актьор натрупа цяло състояние чрез собствени проекти като "Столичани в повече" и "Комиците". Доходи му носят и постоянните театрални постановки, на които е канен да участва.

Слави има навика да се сърди, когато някой го напусне. Дълго време упрекваше Деси Добрева и Нели Петкова, а с Алекс Раева дори не си говори, но там има намесени и лични чувства. Любо Нейков обаче успя да го настигне като пари и слава, което вбеси Дългия. Сега актьорът му подава ръка чрез осмиването на кръвния му враг Маги Халваджиян и да видим дали шоуменът ще я приеме.