Петя Дикова призна през сълзи истина, която притесни родителите й!

Чаровната и талантлива Петя Дикова разкри неочаквана за семейството й истина, която колкото разнежи, толкова и натъжи родителите й Аня Пенчева и Сашо Диков. Момичето за първи път призна, че не е сама в личен план и сподели за приятеля си, когото обаче се страхува, че ще изгуби.

Момчето живее и работи в Англия, а двамата с Пипи са заедно от две години. Много пътували, тъй като това бил единственият начин да са заедно. "Много се боя, че приказката ще свърши и отново ще остана сама. Обичам го и искам да съм с него, но за да сме заедно, той трябва да се премести да живее в България, защото аз там не отивам. Никога няма да напусна родината си", зарече се през сълзи Петя Дикова.

[caption id="attachment_340929" align="alignright" width="300"]Петя Дикова Петя Дикова готова да жертва собственото си лично щастие в името на семейството си[/caption]

Причината за думите й не е някакъв преекспониран патриотизъм или кариерата, която няма да направи в чужбина, а семейството й. Петя Дикова заяви, че е силно привързана към родителите си и особено към майка си, и нищо на света, дори любовта, не е в състояние да я накара да замине далеч от нея.

"Представете си следното - мама ми се обажда, че не е добре и в четвъртък ще ходи на лекар, а аз й казвам: "Стой! Потърпи до петък, че тогава си пътувам обратно! Това няма как да стане, няма да се отделя толкова далеч от близките си. Знам, че това може да ми коства връзката и бъдещето с приятеля ми, но ако ме обича, ще дойде при мен", убедена е Петя Дикова.

Тя вече запознала родителите си със своя избраник и е щастлива, че той получил одобрението дори на строгия й баща Сашо Диков. "Тате е костелив орех и хич не е лесен, когато го запознавам с мои приятели момчета. Да не говорим за гаджета. Колко е натирил през годините, докато бях по-малка, не ви е работа. Сега обаче той и приятелят ми се спогаждат отлично", радва се Пипи.

Признава обаче, че винаги, когато се замисли за бъдещето си, я наляга огромна тъга и не може да сдържи плача си. Страхува се, че както тя има своите причини да остане в страната си, така и гаджето й може да избере Англия пред нея, а тогава връзката им със сигурност ще бъде обречена.

Но нито думите на Аня Пенчева, нито тези на Сашо Диков, които се опитвали всячески да я убедят да гледа себе си и живота си, не успели да дадат резултат. "Прекрасна дъщеря са отгледали, мисли първо за тях", хвалят я познати на Петя Дикова.