Мариана Векилска трябваше да е щастлива от факта, че е бременна, но уви!

Журналистката Мариана Векилска е бременна в третия месец. Сензационната новина гръмна в медиите след като самата водеща обяви в ефир, че очаква мечтата й да се сбъдне след шест месеца. А наедрелите й форми допълнително дадоха повод на колегите й да се убедят, че тя наистина чака третото си дете, съобщи вестник "Всеки ден".

Припомняме, че в минали свои интервюта Мариана Векилска на няколко пъти е споделяла, че голямото й желание е да има три деца. Към момента тя се радва на голямата си щерка Габи, която е от първия й брак и на малкия си син Момчил, който пък е плод на любовта й с колегата журналист Симеон Колев.

[caption id="attachment_340934" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Мариана Векилска умира от желание за трето дете, но съпругът й я натъжи с реакцията си[/caption]

Дали е истина, или не, но от известно време насам из светските и журналистически среди у нас се говори за влошените отношения на Мариана Векилска и Симеон Колев, които за кратко дори били пред развод. Причината за това била прословутата шавливост на Колев и залитането му по знайни и незнайни млади красавици.

"Мариана много обича Симеон, но на него явно тя му е поомръзнала. Затова и постоянно го засичат по кръчмите и клубовете, където се сваля със сервитьорки и хостеси. Често пъти той си тръгва от заведенията в малките часове на сутринта, а скандалите у дома им са редовни", разкриват познати на известното семейство.

А източници близки до Мариана Векилска шокираха с новината, че бременността й не се понравила особено на Симеон Колев. Пред жена си той изтъкнал причината, че още едно дете ще се окаже пречка в работата им и че разходите на семейството значително ще се увеличат.

"Всъщност не това е причината Симеон да не подскача от радост, а фактът, че ако Мариана му роди второ дете, то двамата ще бъдат принудени да останат заедно още поне 4-5 години. А човекът може да има съвсем различни планове за бъдещето", коментират източниците.

Мариана Векилска не останала приятно изненадана от реакцията на мъжа си, но била непоколебима в решението си да роди третото си дете и да го гледа с много любов, със или без помощта на съпруга си.