Алисия подхвърля намеци, че е обект на завистливи некадърници, но плъзна разкритие за славното й любовно минало

Алисия днес поддържа имидж на класна певица и отговорна майка, но преди десет години стартира кариера като любовница на...баща и син!

Бившата футболна половинка се опитва да се справи с нападките на своите стари колежки давайки възможно най-малко интервюта. В тях певицата прави ясни намеци, че е обект на завист от неуспели и некадърници. Това обаче не само не затвори устата на конкуренцията, но даде възможност на паметливи да се разприказват, чу kliuki.bg

Алисия държи на образа си на възпитана и изискана дама. В тези нелесни дни пуска в социалната мрежа само колажи или мъдрости тип: „Тревата винаги е по-зелена там, където я поливаш. Не го забравяйте!”, „Можеш да бъдеш всичко, което си пожелаеш на този свят, само не бъди неблагодарен!” и т.н.

На всеки е ясно, че прицел на остроумието й е цялата гвардия разярени чалга диви во главе с Джина Стоева, която изрева от некоректността й и факта, че се е самозабравила.

На люта в приказките обаче не беше бившата атлетка, а Пепа Прашката, която така „нахрани” Алисия, че хамали могат да се изчервят. За беда на засегнатата се появи информация в медийното пространство, което потвърждава епитетите на пиперливата мацка!

В началото на кариерата си (доста преди да посегне към футболистите) Ася не е била просто гадже на малкия Хриси Гущеров. Милионерът, който Мария ожени за себе си, се оказал мисия невъзможна за бракуване тогава. Алисия не само не се отчаяла, но предприела рискован ход.alisia

За да гарантира пробив в шоубизнеса и да получи статут на тотална фаворитка, минала през леглата на...баща и син Касъмови, разказват от „Всеки ден”. Певицата така и не го докара до брак с някое от официалните си гаджета, но никой не може да оспори железните позиции в компанията на Виктор Касъмов.

Алисия категорично отрича всеки намек, че е градила кариера, благодарение на креватните си изпълнения, но никой от колегите й не я подкрепя!