Николета Лозанова падна по-ниско от всякога, а реакцията на Валери Божинов е страшна!

"Яд ме е! Да не бях раждала дете от тоя тъпак!" - това са потресаващите думи на Николета Лозанова, които скандализираха обществото. Изречени пред дружките й, словата на водещата на "Папараци" са невиждано падение за всяка майка, но ответната реакция на Валери Божинов не закъсня. Това разкриха близки до звездната и разпаднала се фамилия.

Причина за шокиращото изказване на Николета Лозанова е молбата за развод, която Валери Божинов подаде и от която не пожела да се откаже, въпреки протакането на бившата му благоверна. НиЛо, разбира се, се дърпала от официалното разтрогване на брака си не от обич към футболиста, а от тънки сметки за богатството му.

[caption id="attachment_340961" align="alignright" width="300"]Николета Николета изрече нещо непростимо за всяка една майка, Валери бесен[/caption]

"Николета не спира да бълва обиди срещу него, но този път отиде твърде далеч. Щом се изпусна за раждането и видя потресените лица на хората срещу нея, тя побърза да уточни, че обича Никол и не съжалява, че я е родила, а че баща й е точно Валери Божинов", разказват източници, близки до Лозанова.

Оправданието й обаче изобщо не повлияло на футболиста, чиято ярост придобила неконтролируеми размери. Отвратен, че бившата му си е позволила да говори против най-великото за една жена, а именно майчинството, Божинов се зарекъл, че ще направи чудо, но ще вземе малката Никол Божинова да живее при него.

"Не само, че стотинка няма да види тази женичка, но и детето ще си взема. Нея не я вълнува нищо друго, освен собствената й персона. Слава, парички, дрешки, обувчици и тъпи селфита - това е Николета и всички отлично го виждат всеки ден. Е, стига толкова! Ще видим сега кон боб яде ли", развилнял се Валери Божинов, който иска разводът му да приключи възможно най-бързо.

Нещо повече - той дори се заканил, че не иска дори да вижда Николета и ще остави на адвокатите си да свършат цялата работа, без да му се налага да търпи упреците и глупостите на отчаяната си съпруга, към която изпитвал всичко друго, но дори не и симпатия.