Жени Калканджиева удари дъното

Жени Калканджиева е на ръба на провала. Жени Калканджиева не спира да пие, тревожат се най-близките й. Шестата по хубост в света съвсем се е предала на чашката и всяка вечер обръща по литър уиски. Красавицата броди по софийските нощни заведения, като не си тръгва, без да се напие до безпаметност. Хубавицата не само се напива, ами и вдига чутовни скандали.

Последната „изява” на съпругата на Тачо била преди дни, когато тя забила няколко шамара на ошашавена блондинка. Пияната Жени обяснила, че девойчето я „гледало лошо”, преди гардовете да се намесят. Според свидетели, при липса на алкохол миската вече треперела, ставало й зле и изпадала в паника, докато не гаврътне на екс няколко чашки, пише HotArena.

[caption id="attachment_340991" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева достигна дъното Жени Калканджиева достигна дъното[/caption]

Жени била и вечното присъствие на купони, където пиела повече от мъжете. Тя вече почти не отстъпвала и по пиянски изцепки на съпруга си. Проблемът с чашката лъсна, докато Калканджиева беше още в Къщата на ВИП Брадър. Там шефката на модна агенция „Висаж” се надпиваше с мъжа си Стефан Манов-Тачо. После пиперливите им скандали и горещите им сдобрявания подлудиха съквартирантите.

Бракът на бившата Мис България и девет години по-младия й съпруг е на косъм заради залитането по бутилката и изневерите им, припомни Kluiki.bg. След като минаха под венчило през 2009 година, брака им обещаваше да е безоблачен и щастлив. После се роди и сина им Георги. Той бе кръстен на бащата на Евгения, който вече е покойник. Но през лятото на 2013 година гръмна изненадващата вест, че Жени Калканджиева и Тачо ще се развеждат.

Причината бе, че съпруга на моделката бе хванат в изневяра със Зорница Линдарева. В добавка неразбирателство, скандали, нежелание за компромиси, запои, креватни изпълнения извън брачното ложе нагнетяват още повече и без това тежките отношения между Жени Калканджиева и Тачо. И резултатът е дъното, което вече стига красивата манекенка Жени.