Слави Трифонов никога не е говорил за тази част от живота си досега!

Стар колега на Слави Трифонов, още от времето докато двамата следвали в Консерваторията в столицата, разкри пазена от Дългия тайна за миналото му. Мъжът разказа неподозирани от никого неща, които самият шоумен кой знае защо не е споменавал дори.

Оказа се, че когато дошъл от родния си Плевен в София, Слави Трифонов не само се заел да продава мартеници в ЦУМ - история, позната на всички, но и се цанил за чистач. Да, няма измама - Слави Трифонов работил като чистач в трамвая и то в продължение на няколко месеца.

[caption id="attachment_341022" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов никога не е разказвал за тази част от миналото си[/caption]

Така той хем изкарвал пари за препитанието си, за да не бъде в тежест на родителите си, хем успявал да спести някой лев, за да завърти главата на поредната мадама. "Не знам защо никога не е споделял за тази част от живота си, тъй като в това не само няма нищо срамно, но напротив - похвално е, че човек като Слави Трифонов още от млад е бил трудолюбив и естествен. При него никога е нямало фасони или лафове от сорта "това не е за мен". Работеше всичко и го правеше перфектно", разказва състудентът на Слави Трифонов от университета.

Любопитното е, че не само сега, когато е известен и има милиони в банковата си сметка, Слави Трифонов е харесван и желан от жените. Още докато чистел трамваите, Дългия се радвал на завидно внимание от нежната половина на човечеството.

"Слави има нещо, което парите и популярността не могат да ти дадат и това е чар и харизма. Той винаги е бил остроумен, забавен и с богата обща култура, което е притегателна за всяка жена. Изобщо не му липсваха фенки, но истината е, че той самият трудно се задържаше при една от тях. Все не можеше да си хареса истински някоя", издава го бившият му колега.

Двамата не са се виждали години наред, а и за жалост не били толкова близки и навремето, че да поддържат връзка към днешна дата. "Въпреки това пазя добри спомени от него и много му се радвам за всичко, което постигна и то съвсем сам. Браво на момчето!", коментира източникът.