Сашо Кадиев не очакваше подобен удар, който го свари неподготвен!

Сашо Кадиев бе сполетян от внезапен и жесток удар, който го свари напълно неподготвен и го нарани силно. А Катето Евро и половинката му Таня Тончева се оказаха с вързани ръце, за да му помогнат. Оказа се, че актьорът и водещ на "България търси талант" ще изгуби основна част от доходите си, тъй като няма да бъде върнат на работа през следващия сезон на шоуто.

Източници от кухнята на Би Ти Ви разкриха, че Сашо Кадиев не се е справил на очакваното от него ниво според ръководството на медията и Слави Трифонов, поради което няма повече да партнира на Мария Силвестър.

[caption id="attachment_341027" align="alignright" width="300"]Сашо Кадиев Сашо Кадиев силно наранен и притеснен за издръжката на семейството си[/caption]

За прекратяването на отношенията с него имали "заслуга" и някои от членовете на настоящото жури във формата като например Ники Илиев, който снощи буквално унижощи Сашо Кадиев с репликата, че го бива повече като танцьор на пилон, отколкото като водещ.

"Я, че ти се представи по-добре на пилона, отколкото като представяше участника - там не ти се получи", изтреля красавецът Ники Илиев, а Сашо Кадиев просто онемя от шокиращата изненада. Колкото до Мария Силвестър, тя също предпочела да води сама шоуто, или с друг партньор, разказват източниците.

Не само подцененият Сашо Кадиев, но и майка му Катето Евро и най-вече родилката Таня останали потресени от заплахата да остане без работа, тъй като сега, с появата на малкото бебче Катя, парите в семейството били по-нужни от всякога.

"За фамилията им това е цяло нещастие, защото всички знаят колко пари вадят актьорите от театралните постановки. Ако разчита само на това, Сашко няма да се оправи без кредити, които пък ще му изядат главата като на болшинството българи. А щом веднъж си попаднал в полезрението на шефовете и си си спечелил критиките им, то и работата му в студиото всеки предиобед далеч не е гарантирана за години напред", коментират служители на медията.

Дали все пак Сашо ще намери шанс да убеди Слави Трифонов и шефовете си в своята кадърност и ще запази мястото си, предстои да стане ясно занапред.