Радина Кърджилова не прилича на себе си

Радина Кърджилова е паникьосала всички. Красивата актриса вече е опасно близко до болестта. Анорексията е само на крачка от нея, тревожат се не на шега и най-близките й. Звездата на „Стъклен дом” е достигнала критичните четиридесет и два килограма. Вина за това има гаджето й Деян Донков, подозират нейни приятелки. Не е тайна, че актьора не само си изпробва юмруците върху нея и тя често се появява бушонирана на работа, но й правел непрекъснати забележки и за теглото й. „То едно маце трябва да изглежда перфектно. Трябва да има еди –какви си мерки”, не спирал да й повтаря Деян, въпреки че той често ходи на светски събития като модел на клошарската линия за дрехи.

Радина обаче още лудеела по него и не можела да се отърси от магнетичния му чар. Наскоро бдителни папараци забелязаха хубавицата в заведение за бързо хранене. Докато приятелките й, с които беше, опустошаваха с вълчи апетит огромни хамбургери и пържени картофки, актрисата пиеше само минерална вода, без да си бодне и едно картофче, пише HotArena.

[caption id="attachment_341036" align="aligncenter" width="300"]Радина Кърджилова и Деян са като котка и мишка Радина Кърджилова и Деян са като котка и мишка[/caption]

Радина, която е сред най-добрите млади попадения на Театъра на народната армия често е споделяла, че се разтоварва, като готви на Деян. Но явно 28-годишната звезда и тогава не хапва, за да има толкова кльощава фигура днес.

[caption id="attachment_341035" align="aligncenter" width="300"]Радина Кърджилова е плашещо слаба Радина Кърджилова е плашещо слаба[/caption]

Тя никога не е била особено пълна, но в началото на кариерата си беше значително по-пухкава и симпатична на външен вид, а сега е плашеща, обезпокоени са и нейните фенове, видя и Kluiki.bg. Преди време се разнесе клюката, че двойката се е разделила, защото Деян й изневерил с по-младо момиче. Радина изпитвала взривоопасна ревност към него, но не вярвала любимия й мъж да й причини това, въпреки уверенията на колегите им. Но един ден тя хванала в крачка гаджето си и след това го изритала от общия им дом. Явно слухът обаче се оказа поредната партенка.

Още докато участваше в „Къртицата”, Радина Кърджилова призна, че гаджето й има избухлив характер и често упражнява физическо насилие върху нея. Тя обаче винаги намираше повод да го защити. Двойката, въпреки сложните си отношения продължава да живее под един покрив. Макар че близките й се молят, след поредната раздяла да не се съберат отново, защото съвместния живот се отразява зле на актрисата. Но чаровницата няма никакво намерение да се отдели от Деян, въпреки трудните и неразбираеми за околните отношения.