Малък Тошко се е отдал на нова, не по-малко пагубна страст

Малък Тошко е решил веднъж завинаги да приключи с парите от хонорара, който получи от участието си във ВИП Брадър. Припомняме, че в последното издание на реалити формата сина на Батето стана победител и освен солидна сума пари грабна и лъскав джип.

След безкрайните си изцепки, заради трайното си залитане по чашката внукът на Тодор Живков доби емблематична известност от безконечното си сваляне на гащите и показване на мъжкото си достойнство пред съквартирантите. Още тогава бъдещият фаворит на шоуто хващаше бутилката от сутринта и често беше неадекватен при изпълнението на задачите.

Но въпреки алкохолизма си, Малък Тошко се превърна в любимец на народа и отмъкна престижната награда. След излагаците си пред цяла България, непоправимия пройдоха обеща да се поправи заради дъщеря си и да се лекува в чуждестранна клиника от пристрастяването си към чашката. Явно това така и не се случи, а Тодор прибави още един порок към вече съществуващия, пише Пик.

[caption id="attachment_341053" align="alignright" width="300"]Малък Тошко има нова, пагубна страст Малък Тошко има нова, пагубна страст[/caption]

Дозите обилни запои той вече гарнира и със залагания в казина. Страстта на сина на Иван Славков към хазарта не е нова, но преди поне той посещаваше игралните зали само вечер, след като с аверите си беше порядъчно подпийнал. Сега се отдавал на порока и през деня и то всеки ден, като залагал последните пари, които спечели от участието си в шоуто. Сестра му Жени Живкова била безкрайно разочарована от издънките и излагацията на брат й във ВИП Брадър.

Тя му поставила ултиматум да се вземе в ръце и му обещала едва тогава своята помощ, научи Kluiki.bg. Той й дал дума, но нищо не изпълнил и роднината му вдигнала ръце от него. Малък Тошко все още имал къде да живее. Баща му оставил наследство. Но негови авери се притесняват, че комарджийската страст е опасна, не по-малко от пиянството. И знаейки темперамента на вечния плейбой, те се страхуват той да не загуби и дома си заради залаганията в казината.