Венета Райкова можеше да стане госпожа Цветкова, но Тихомир Георгиев успя все пак да победи!

Венета Райкова е имала повече ухажори, отколкото мнозина предполагат. Преди години, когато бракът й е бил в криза, блондинката е била на крачка да започне връзка с Милен Цветков. Самата Вени сподели неотдавна, че е била на косъм от развод, но Тишо успял пак да я спечели. Именно в този период, когато са били разделени, Милен е започнал своята офанзива и е канел непрестанно колежката си от Нова ТВ на обяд или кафе.

[caption id="attachment_341063" align="alignright" width="300"]Милен Цветков все още гасне по Венета Райкова Милен Цветков все още гасне по Венета Райкова[/caption]

"Двамата бяха станали прекалено близки. Всички смятаха, че между тях става нещо специално, но после Вени се събра отново с Тихомир и изведнъж спряхме да ги виждаме с Милен. Беше странно, но е хубаво, че спаси брака си все пак." - разкриват колеги на Райкова и Цветков.

Бившият новинар от БНТ не се отказал така лесно. Известно време продължил да звъни на Венета и да я кани постоянно на срещи. Тя обаче не искала да усложнява отношенията си с Тишо и затова непрестанно режела опитите на Милен. Според слуховете, журналистът не просто е бил хлътнал по колежката си, а дори бил влюбен в нея. Даже се говори, че все още я обичал, но вече нямал надежди, че може някога да бъде с нея.

В интерес на истината Милен Цветков и Венета Райкова се познават от наистина много години, но винаги се забелязва една прекалена близост между тях. Той е гостувал в "Горещо", както и тя в предаването му, без изобщо да се страхуват, че ще ги обвинят в липса на професионализъм, понеже да се канят взаимно колеги от една и съща телевизия е леко нелепа ситуация.

Kliuki.bg узна, че Милен Цветков е направил една огромна услуга на Венета Райкова миналата година. Тогава той я покани в предаването си под предтекст да говори за "ВИП Брадър", но всъщност е целял да й направи реклама, защото от Нова година до съвсем скоро Венета беше безработна. Услугата на Цветков не свърши работа тогава, но пък доказва любовта му към Райкова.