Разкритие: Милен Цветков влюбен във Венета Райкова, на косъм да я отнеме от Тишо

Разкритие: Милен Цветков влюбен във Венета Райкова, на косъм да я отнеме от Тишо
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова можеше да стане госпожа Цветкова, но Тихомир Георгиев успя все пак да победи!

Венета Райкова е имала повече ухажори, отколкото мнозина предполагат. Преди години, когато бракът й е бил в криза, блондинката е била на крачка да започне връзка с Милен Цветков. Самата Вени сподели неотдавна, че е била на косъм от развод, но Тишо успял пак да я спечели. Именно в този период, когато са били разделени, Милен е започнал своята офанзива и е канел непрестанно колежката си от Нова ТВ на обяд или кафе.

Милен Цветков все още гасне по Венета Райкова

Милен Цветков все още гасне по Венета Райкова

„Двамата бяха станали прекалено близки. Всички смятаха, че между тях става нещо специално, но после Вени се събра отново с Тихомир и изведнъж спряхме да ги виждаме с Милен. Беше странно, но е хубаво, че спаси брака си все пак.“ – разкриват колеги на Райкова и Цветков.

Бившият новинар от БНТ не се отказал така лесно. Известно време продължил да звъни на Венета и да я кани постоянно на срещи. Тя обаче не искала да усложнява отношенията си с Тишо и затова непрестанно режела опитите на Милен. Според слуховете, журналистът не просто е бил хлътнал по колежката си, а дори бил влюбен в нея. Даже се говори, че все още я обичал, но вече нямал надежди, че може някога да бъде с нея.

В интерес на истината Милен Цветков и Венета Райкова се познават от наистина много години, но винаги се забелязва една прекалена близост между тях. Той е гостувал в „Горещо“, както и тя в предаването му, без изобщо да се страхуват, че ще ги обвинят в липса на професионализъм, понеже да се канят взаимно колеги от една и съща телевизия е леко нелепа ситуация.

Kliuki.bg узна, че Милен Цветков е направил една огромна услуга на Венета Райкова миналата година. Тогава той я покани в предаването си под предтекст да говори за „ВИП Брадър“, но всъщност е целял да й направи реклама, защото от Нова година до съвсем скоро Венета беше безработна. Услугата на Цветков не свърши работа тогава, но пък доказва любовта му към Райкова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар