Видовден: Малката Катя разби сърцето на Асен Блатечки! (единственият удар, който успя да го срине)

Видовден: Малката Катя разби сърцето на Асен Блатечки! (единственият удар, който успя да го срине)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки е силен мъж, който не може да бъде наранен лесно от жена! Освен ако тя не е собствената му дъщеря

Чаровникът Асен Блатечки е с разбито сърце. Актьорът е наранен от единствената жена, която би могла да наруши душевния му мир и това не е нито Диляна Попова, нито Катерина Горанова, а първородната му щерка Катя.

Тийнейджърката, която Асен Блатечки обожава повече от всичко и би дал живота си за нея, жестоко нарани баща си. Малката Катя и до днес отказвала да се запознае с братчето си Борил, дори не го била виждала за миг, пише вестник „Галерия“.

Асен Блатечки

Асен Блатечки обича малката Катя повече от която и да било друга жена в живота си

Още когато Асен Блатечки напусна нея и майка й, за да се отдаде на увлечението по Диляна Попова, дъщеря му Катя понесла страшно тежко промяната и раздялата в семейството си. Дни наред момичето не можело да спи и нямало желание за нищо. А след новината за раждането на бебето Борил, твърдо отказвала да го види.

След като Асен Блатечки се окъзна и се върна при единственото семейство, което може да нарече „свое“, отношенията му с подрастващата Катя се затоплили отново. Тъкмо, когато тя най-сетне склонила да се запознае с Борил обаче, Асен и Диляна Попова драстично влошили отношенията си и дори не си говорили за известен период от време.

Надеждата на чаровника е днес, след като красивата Диляна намери сили, за да му прости, нещата един път завинаги да се подредят и да тръгнат в нормалното си русло. А двете му деца да се срещнат и да успеят да се сближат.

„Каквото и да си мечтае Асен обаче, фактът е, че Борил се появи по начин, който е трудно да бъде приет от един тийнейджър. По-лесно щеше да е ако по времето на връзката му с Диляна, той и Катерина бяха вече разделени. Тогава малката Катя щеше да е наясно и да е свикнала с това, че татко й има друг живот. И щеше да приеме нормално братчето си. Сега ще й е трудно, защото всяко дете си мисли, че баща му е бил откраднат от него и майка му“, коментират ситуацията и столични психолози.

Асен Блатечки обаче не губи вяра и след болката, която преживя от родната си щерка, се моли проблемите най-после да приключат и да се радва истинкски и на двете си дечица.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Видовден: Малката Катя разби сърцето на Асен Блатечки! (единственият удар, който успя да го срине)”

  1. МАРИЯ

    май 22. 2015

    НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ! ТОЯ РЕВЕ КАТО КОЙОТ И ИСКА ДА ГО СЪЖАЛЯВАМЕ ?! НЕ Е НИКАКЪВ МЪЖ,ПО МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ ! АХ,ЗАЩО НЕ СЪМ НА МЯСТОТО НА ТЕЗИ КИФЛИ,ТАКА ЩЕ ГО НАРИТАМ,ЧЕ ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ ОНАЗИ РАБОТА В ГАЩИТЕ ДОКАТО ГУШНЕ…ТАКИВА БЕЗХАРАКТЕРНИ ЖЕНИЧКИ,КОИТО ТЪРПЯТ ВСЯКАКВИ ИЗВРАЩЕНИЯ,СА ВИНОВНИ ДА ИМА „МЪЖЕ“ КАТО ТОЯ!

Добавете коментар