Позор: Виж какво сервира Гала навръх ЧРД на Алекс Сърчаджиева! (Ласкин бесен заради сълзите й)

Позор: Виж какво сервира Гала навръх ЧРД на Алекс Сърчаджиева! (Ласкин бесен заради сълзите й)
4.7 (93.33%) 3 votes

Иван Ласкин е извън кожата си от яд към водещата Гала, която разплака Алекс Сърчаджиева!

Недомислие, абсурд и пълен позор – така определиха зрителите и особено Иван Ласкин постъпката на Гала днес, точно навръх рождения ден на Алекс Сърчаджиева. Чаровницата Алекс прие да гостува в „На кафе“, без да подозира на какво ще я подложи блондинката Гала.

Още сутринта водещата счете за напълно нормално да вгорчи празника на рожденичката като я разплаче неудържимо. Гала пусна в ефир старо интервю с покойната Пепа Николова, а когато Алекс призна, че се е разстроила и заплака, водещата не спря. А зададе култовия си въпрос: „Мислиш ли за майка си и днес, сещаш ли се за нея?!“.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева бе разплакана от Гала, без никакво предупреждение

Две мнения няма, че Гала изпадна в пълна неадекватност и наистина си търсеше боя от Иван Ласкин. Половинката на Алекс Сърчаджиева бил бесен от видяното и ум не му побирал Гала „тъпа“ ли е, „друсана“ ли е, разкриват близки до актьорското семейство.

Чак, когато видя, че сълзите на чаровната и обикновено усмихната Алекс Сърчаджиева не спират, Гала се усети и опита да замаже чутовния си гаф с уверенията, че Пепа Николова гледа от небето, пази Алекс и винаги ще е до нея и семейството й.

„Абе, тая Гала полудя ли, кво?! Ненормална ли е да разплаква гостенката си?! Не стига, че Алекс е отишла на крака в студиото й навръх празника си, ами тая ще я разстройва заради единия си рейтинг. Ако съм на Иван Ласкин, лично ще отида и ще й оскубя екстеншъните“, гневно коментират потребители в мрежата.

Истина е, че след неочакваната изненада на Гала, Алекс Сърчаджиева трудно успя да дойде на себе си и положи много усилия, за да върне усмивката си и да продължи разговора така, както се очаква – в типично лекия му тон.

Според познати и почитатели на актрисата обаче, водещата непременно трябва да й се извини, защото дори не си бе направила труда да я предупреди какво ще й пуснат в студиото. „Ако Алекс знаеше, нямаше да се разстрои така. Но тези хора си правят, каквото искат, хич не им пука. Срамота!“, възмущават се зрители.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар