Яна Димитрова доста време игра ролята на мила и всеотдайна съпруга на Петко Димитров, но явно не издържа повече!

Петко Димитров и Яна Димитрова бяха представяни за едва ли не най-идиличното, мило и разбиращо се семейство у нас. От сватбата им до днес обаче нещата коренно се промениха като кулминацията настана преди броени дни, когато танцьорката показа истинския си нрав. А Петко остана с пръст... някъде.

Причината за скандала, който Яна Димитрова дръпнала на Петко, била коренно различна от представената. Ревнивата съпруга обаче започнала с обвинението за скандала, който предизвика незаконното кръщене на сина им Доменик в храм паметника "Александър Невски", разкриха близки до семейството.

[caption id="attachment_341087" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров започна да усеща истинския нрав на женичката си, но малко късно...[/caption]

Малкият Доменик бил кръстен тази събота, на 16-ти май, в патриаршеската катедрала - изрично по настояване на Яна Димитрова. След като незаконното по повелите на Светия синод събитие обаче стана обществено достояние и мнозина избухнаха гневно, танцьорката моментално прехвърлила топката на Петко Димитров.

"Яна се съдра да навива Петко да кръстят Доменик точно в "Александър Невски". Не даваше и да се издума за друга църква. Очевидно Петко е платил някой лев, всички знаем как се правят нещата, и работите са се получили. И изведнъж Яна скочи, уми си ръцете и обвини мъжа си, че видиш ли - можело и другаде да кръстят Доми, за да нямали ядове. Той бил виновният. И това ако не е върхът на безочието", разкриват познати на семейството на бизнесмена.

Който реагирал по най-вбесяващия за жена си начин - просто се обърнал, тръшнал вратата и я оставил да си дудне сама.

Според тях обаче, истинската причина Яна да покаже нокти, е безумната й ревност към богатия й мъж. Тя буквално "изорала земята", откакто Петко Димитров влязъл в "И аз го мога", а злобата й към талантливата и амбициозна Яна Маринова нараствала лавинообразно.

"Чиста женска завист, защото едната Яна не може да стъпи на малкото пръстче на другата Яна. А и откакто се ожени за Петко, тя не спира да се сравнява с предишните му партньорки Мария Игнатова и Ели Гигова, но резултатът от това сравнение хич не е в нейна полза", разказват източниците, станали свидетели на злобните и махленски скандали на петковата невеста.