Показа си нрава: Яна впи нокти в Петко Димитров! (виж шокиращите й думи към него + реакцията му)

0

Яна Димитрова доста време игра ролята на мила и всеотдайна съпруга на Петко Димитров, но явно не издържа повече!

Петко Димитров и Яна Димитрова бяха представяни за едва ли не най-идиличното, мило и разбиращо се семейство у нас. От сватбата им до днес обаче нещата коренно се промениха като кулминацията настана преди броени дни, когато танцьорката показа истинския си нрав. А Петко остана с пръст… някъде.

Причината за скандала, който Яна Димитрова дръпнала на Петко, била коренно различна от представената. Ревнивата съпруга обаче започнала с обвинението за скандала, който предизвика незаконното кръщене на сина им Доменик в храм паметника „Александър Невски“, разкриха близки до семейството.

Петко Димитров
Петко Димитров започна да усеща истинския нрав на женичката си, но малко късно…

Малкият Доменик бил кръстен тази събота, на 16-ти май, в патриаршеската катедрала – изрично по настояване на Яна Димитрова. След като незаконното по повелите на Светия синод събитие обаче стана обществено достояние и мнозина избухнаха гневно, танцьорката моментално прехвърлила топката на Петко Димитров.

„Яна се съдра да навива Петко да кръстят Доменик точно в „Александър Невски“. Не даваше и да се издума за друга църква. Очевидно Петко е платил някой лев, всички знаем как се правят нещата, и работите са се получили. И изведнъж Яна скочи, уми си ръцете и обвини мъжа си, че видиш ли – можело и другаде да кръстят Доми, за да нямали ядове. Той бил виновният. И това ако не е върхът на безочието“, разкриват познати на семейството на бизнесмена.

Който реагирал по най-вбесяващия за жена си начин – просто се обърнал, тръшнал вратата и я оставил да си дудне сама.

Според тях обаче, истинската причина Яна да покаже нокти, е безумната й ревност към богатия й мъж. Тя буквално „изорала земята“, откакто Петко Димитров влязъл в „И аз го мога“, а злобата й към талантливата и амбициозна Яна Маринова нараствала лавинообразно.

„Чиста женска завист, защото едната Яна не може да стъпи на малкото пръстче на другата Яна. А и откакто се ожени за Петко, тя не спира да се сравнява с предишните му партньорки Мария Игнатова и Ели Гигова, но резултатът от това сравнение хич не е в нейна полза“, разказват източниците, станали свидетели на злобните и махленски скандали на петковата невеста.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.