Антония Хаджийска от "Женени от пръв поглед" е потресена от това, което я сполетя!

Нещастие сполетя приказливата Антония Хаджийска от "Женени от пръв поглед". Момичето не спира да плаче, а съпругът й Атанас Хаджийски не може да я успокои вече цял ден. Причината за проблема, разтърсил семейството на Антония и Атанас е пороят от обиди, които се изсипаха върху главата на Тони.

От известно време насам Антония задмина дори Георги Веселинов в красацията "най-омразен участник" в "Женени от пръв поглед", а потребители в страницата на предаването във Фейсбук се скъсват да я псуват и обиждат.

[caption id="attachment_341100" align="alignright" width="200"]Женени от пръв поглед Антония от "Женени от пръв поглед" се докара до депресия[/caption]

Върхът на всичко бе след снощната серия на "Женени от пръв поглед", в която Антония влезе в лек конфликт с Гери и Георги, и по-точно с Георги Веселинов като се опита да го наставлява по типичния си неин начин.

"Тая тъпа биволица, бе! Какво иска от момчето?! Това да не е чехльото Атанас, който не смее да гъкне при вида на дебелата леля Тоца?! Бива нахална, грозна и проста, ама чак толкова. Махайте я да не я гледаме повече, че се плашат децата", това са само минимална част от стотиците коментари против Антония, които само за ден успяха да сринат душевно булката на Наско.

Добродушният Атанас също влезе в устите на хората, а и на колегата си по съдба Стефан Каръбски, който го определи кратко и точно: "Наско е от типа мъже, които ги търсиш под дърво и камък, пък той под чехъл!" - това определение даде Стефан още снощи в епизода.

И ако благият Наско няма навика да обръща внимание на хорските приказки, то съпругата му изпаднала в огромна депресия. "За Тони това е наистина голямо нещастие. Тя се чувства като отхвърлена и подиграна от всички сякаш цяла България е настръхнала против нея, подобно на престъпник. А тя сама по себе си е добро момиче и това я наранява много", разкриват близки на приказливата невеста.

Антония и Атанас вече нямали търпение "Женени от пръв поглед" да свърши и шумът около тях да премине. Едва тогава тя щяла да се успокои и да заживее нормално живота си, коментират източниците, станали свидетели на реките от сълзи, които Тони проливала цял ден.