Николета Лозанова не иска да повярва, че всички я предават един по един

След раздялата си с Валери Божинов, Николета Лозанова се оказа най-черната и лоша в ситуацията. Мнозина предадоха Ни Ло, а сред тях има и доста добри нейни приятелки. Такава беше Златка Райкова, която от един месец била неотлъчно до Алисия и игнорирала напълно Николета. Изведнъж Злати осъзнала, че няма защо да залага на "губещ кон" и е по-добре да се сдобри с вечния й враг.

[caption id="attachment_341107" align="alignright" width="278"]Николета Лозанова получи ново предателство Николета Лозанова получи ново предателство[/caption]

Kliuki.bg припомня, че Златка Райкова и Алисия бяха в луд конфликт, след като през 2009 г. плеймейтката обяви публично, че е била любовница на Валери Божинов, а по това време той още беше официалната половинка на Алисия. Русата Златка стигна даже по-далеч, обиждайки с какви ли не думи певицата и изкарвайки я лека жена. Фолк дивата се зарече да съди Злати, но така и не го стори, което подсили слуха, че думите на Райкова са били истина. След 6 години обаче се оказва, че всичко вече е забравено и двете са дори неразделни.

"Няма лошо да е близка с Алисия, но защо остави Николета? Това си е чист нож в гърба. Както обожаваше Ники, изведнъж не й вдига телефона дори. Срамота!" - смята фен и приятел на Лозанова.

Интересното е, че Златка Райкова използва именно предаването, в което работи Николета, за да поиска извинение от Алисия преди 4 месеца. Тогава обаче очевидно бившата на Божинов не е очаквала Алисия да приеме извинението и не само това, а и да стане приятелка на Злати.

Според запознати, Русата Златка се зарадвала от раздялата между Ники и Валери, заради което скъсала отношенията си с Лозанова, стремейки се да си върне вниманието на футболиста и отново да го прелъсти. Алисия отдавна не изпитвала нищо към Божинов и затова Злати можела спокойно да действа, за зла участ на Николета.