Емануела пробва за последен път да си върне бащата на бебето, което роди преди 4 месеца

Красивата Емануела очевидно е готова на всякакви саможертви за повторното прелъстяване на Димитър Динев. Преди месеци певицата си намали гръдта, тъй като държеше да кърми малкия си син, а изкуствената гръдна обиколка пречи в това отношение. Това обаче отблъснало още повече сина на Динко, защото единствено визията го привличала в Емануела. Малко след това се стигна до окончателния край между двойката.

[caption id="attachment_341113" align="alignright" width="300"]Емануела още се надява да бъде с Димитър Динев Емануела още се надява да бъде с Димитър Динев[/caption]

През тези около 3 месеца фолк дивата пробвала всякакви номера, за да върне Митко при себе си, но така и не успявала. Сега тя опитва своя последен и отчаян ход. Емануела е готова отново да увеличи тази част от тялото си, която най-много радвала Динев-младши. Певицата не искала да го прави, но заради бизнесмена щяла да се подложи на нова операция, а бебето си щяла да го остави на изкуствено мляко.

"Тя е готова да пожертва благото на сина си в името на любимия мъж. Детенцето вече е свикнало на естествената кърма и ще бъде шок за него да му дадат изкуствено мляко. Емилия (истинското име на певицата) обаче иска да подобри визията си, а кърменето й пречи да го стори. Дано все пак жертвата си струва." - казва приятелка на Емануела.

Kliuki.bg припомня, че основната причина за краха между младите родители не е във визията на певицата, а в дядото на Димитър-джуниър, който ненавиждал Емануела и изобщо не искал фолк певица за снаха. Говореше се, че Динко Динев заплашил своя син, че ако остане при изпълнителката на "Запознай я с мен", повече няма да види и стотинка от семейното богатство, а участието му в общия бизнес ще стане само мираж. Така в крайна сметка младият Митко се подчини на баща си, но Емануела още не се е отказала да се върне в съзнанието му.