Цветана Пиронкова се завърна в родината, за да предаде Лиза на нейния избраник

Цветана Пиронкова омъжи малката си сестричка в роден Пловдив!

Първата ни ракета сред жените се завърна в родината със специална мисия, научи kliuki.bg. Красавицата я чака турнир от Големия шлем „Ролан Гарос“ в деня на светите братя Кирил и Методий, но тя плю на подготовката, за да наблюдава изкъсо най-специалния ден в живота на сестричката си.

И Елисавета заряза ангажиментите си в САЩ, където преподава тенис. Нейно специално желание беше да се врече на любимия си Пламен в роден Пловдив. liza plamen

Празникът, вижда се, е минал повече от сполучливо. liza-svatba Младоженката деликатно публикува само снимки от сватбените си сладки, но кака й беше по-щедра с феновете, видя kliuki.bg. Цветана Пиронкова пет пари не даде за намеците на родата и шегичките на гостите, че Лиза я е преженила. Тенис-звездата гордо изпълни функциите си на Главна шаферка и доволно позира с колежката си Сесил Каратанчева. tsvetana pironkova Двете дами се забавляваха повече от добре на романтичното тържество. Палавата Сесил дори публично пожела на младоженците: „Ако се скарате бясно, нека сдобряването бъде страстно“, разказват от „Всеки ден”. liza-svatba_

Двете шаферки, заради завидни тела и прекрасни усмивки, бяха обект на непрекъснато ухажване. Едва ли са се надявали обаче на успех при Цветана Пиронкова. Хуебавата кака на булката си има не просто сериозно гадже, но вече носи и годежен пръстен на ръката.

При Сесил Каратанчева положението е малко деликатно. Тя е свободна млада дама, но в момента се възстановява след бърна връзка с казах. Освен това е №104 във световната ранглиста. Целта й е да възстанови добрите си позиции и да се върне в ТОП 100 поне.

Двете тенисистки избухнаха здраво и на моминското парти на булката, и на сватбата й. След тържеството обаче, беше време да грабнат ракетите. Сесил да брани честта си на успяла спортистка, Цветана Пиронкова – към следващия връх!